Prodej obchodního prostoru, Chomutov, Jirkovská, 400 m2 (ID: 3490372)

Jirkovská, Chomutov

1 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 102 Kč /za měsíc

(Včetně nákladů na přípravu smluv, advokátní úschova a poplatku za vklad vlastnickeho práva.)

Prémioví partneři v Chomutově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Exkluzivní nabídka - prodej komerčního prostoru v atraktivní lokalitě na adrese ulice Jirkovská v obci Chomutov. Tato prostorná nemovitost s panelovou konstrukcí a dobrou údržbou nabízí neuvěřitelný potenciál pro investici. S rozlohou zastavěné plochy 1205m² a 9 patry v domě, poskytuje dostatek prostoru pro různé podnikatelské aktivity. Jedná se o bývalý kryt civilní obrany, který je ve velmi dobrém udržovaném stavu se stále funkční vzduchotechnikou a vodní nádrží. Možností k využití se nabízí velké množství, ať již prostor pro fanoušky únikových her, nebo dílna pro kutily, rovněž také zřízení prádelny, což by jistě ocenili i spoluobčané nebo sklad či prodejna. Je zcela na vás, k jakým podnikatelským záměrům prostory využijete.
S 200 parkovacími místy pro veřejnost a dokonalou dostupností díky blízkosti dálnice a veřejné dopravy je tato nemovitost lákavou nabídkou pro investory i potenciální nájemníky. Díky výhodné poloze v okrese Chomutov a vynikající dopravní obslužnosti, jak po České republice, tak i směrem do Německa, poskytuje perspektivu pro vaše podnikání.

Objekt disponuje kompletní infrastrukturou včetně kanalizace, dálkového vodovodu, plynovodu a elektřiny 230 V. S asfaltovou vozovkou a snadným přístupem hromadnými dopravními prostředky, je tato nemovitost nejen snadno dosažitelná, ale také atraktivní pro široké spektrum podnikatelských záměrů.

Využijte této investice do budoucnosti a získejte vysokou návratnost . Pro více informací a prohlídku tohoto zajímavého objektu nás neváhejte kontaktovat, rádi vám poskytneme více informací a zprostředkujeme prohlídku.

Parametry nemovitosti

Cena
1 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně nákladů na přípravu smluv, advokátní úschova a poplatku za vklad vlastnickeho práva.
Aktualizováno
11. 4. 2024
Adresa
Jirkovská, Chomutov
ID
0134
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
400 m2
Patro
1. z 9
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Sídliště
Plocha budovy
1205 m2
Podlahová plocha
400 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REAL INVEST

Rozmarýnová 1347/2, Most

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Nina Kavatsyuk

Nina Kavatsyuk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Chomutově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu