Pronájem obchodního prostoru, Pardubice, 105 m2 (ID: 3491389)

Pardubice - Semtín

11 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Pardubicích

Informace k nemovitosti

Nabízíme k pronájmu prostory u frekventované silnice Pardubice – Lázně Bohdaneč


Prostory jsou situovány v objektu P11 (označení dle podnikové systematiky pronajímatele) přímo u komunikace I/36 a zastávky Semtín - hl. brána (v blízkosti hlavní vstupní brány do společnosti Synthesia, a.s. a Explosia a.s.). Předmětem nájmu jsou prostory sloužící k podnikání s celkovou výměrou 105 m2 (prodejna, technické a hygienické zázemí - sklad, WC) v přízemním objektu se samostatným hlavním vstupem od silnice a stavebně odděleným prostorem pro kancelář též se samostatným vchodem z boční strany.
Prodejna byla v minulosti užívána jako prodejna lahůdek a pečiva či jako zázemí cestovní kanceláře. Objekt po celkové rekonstrukci-fasáda, plastová okna, nové hygienické zázemí, dlažba, výmalba, ohřev vody zajištěn bojlerem, nová otopná soustava, kdy je vytápění zajištěno pomocí elektro kotle (lze regulovat termostatem).

Objekt se nachází na frekventované trase Lázně Bohdaneč – Pardubice, kdy se přímo nabízí ho využít i jako reklamu společnosti. Kvůli absenci dostatku parkovacích míst není pronájem vhodný pro nájemce, kteří by byli závislí na prodejích typu „zmrzlinový stánek“ tzn. zastavit, rychle koupit a odjet – nelze zastavit před prodejnou, kde je autobusová zastávka a je i omezená možnost parkování na parkovišti pro zaměstnance společnosti (navíc přes silnici). Jednou z variant je využití objektu formou reklamy na objektu či výloze, kdy se bude jednat například o vzorovou prodejnu či kancelář, kam zákazníci půjdou domluvit zakázku či se bude jednat o domluvené schůzky na delší dobu než na např. pečiva. Na druhou stranu je tu velký potenciál z řad zaměstnanců společnosti a okolních firem či ubytoven.


Cena nájmu: 11 000,-/ měsíc (povinnost složit kauci ve výši 3 měsíčních nájmů), cena za teplo cca 90 000 Kč/rok. Volný od 1.6.2024

Parametry nemovitosti

Cena
11 500 Kč /za měsíc
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Pardubice - Semtín
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
105 m2
Typ objektu
Přízemní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SemtinZone

Pardubice, Pardubice, Semtín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Radim Chyba

Radim Chyba

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Pardubicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu