Prodej pozemku pro bydlení, Dlouhá Lhota, 1081 m2

Dlouhá Lhota

4 360 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 778 Kč /za měsíc

(Cena je včetně provize a právního servisu.)

Prémioví partneři v Dlouhé Lhotě

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji rovinný, slunný pozemek o velikost 1081 m² k výstavbě rodinného domu v obci Dlouhá Lhota u Dobříše.

Dle regulativ územního plánu je lokalita určena pro výstavbu rodinných domů. Pozemek se nachází při jihozápadním okraji obce v zástavbě nových rodinných domů. Součástí ceny jsou podíly na vlastní příjezdové cestě. Elektřina přivedena. Voda zatím řešena vlastní studnou, do budoucna půjde napojit na vodovodní řad. Napojení na veřejnou kanalizaci je v plánu, zatím je nutné si zajistit individuální čištění odpadních vod.

Veškerá občanská vybavenost (školská, zdravotnická zařízení, obchody, služby, sportovní vyžití) se nachází v okresním městě Příbram vzdáleném 10 km nebo v městě Dobříš vzdáleném 8 km. Dopravní spojení s Příbramí a Dobříší zajišťuje autobus. Výborná dostupnost do Prahy, po dálnici D4 se na okraj Prahy dostanete autem za 25 min.

V Dlouhé Lhotě se nachází dětské hřiště, sportovní hřiště, hasičská zbrojnice a velmi dobře hodnocený zámecký hotel s restaurací a wellness. Nedaleko leží CHKO Brdy s horskou přírodou uprostřed Čech, která nabízí toulky lesy, kolem potoků i odlesněnými plochami. Ev. číslo: 26376.

Parametry pozemku

Cena
4 360 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Dlouhá Lhota
ID
26376
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1081 m2
Elektřina
400V
Odpad
ČOV pro celý objekt

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Dagmar Sobotková

Ing. Dagmar Sobotková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Dlouhé Lhotě (okr. Příbram)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu