Prodej rodinného domu, Bohutice, 180 m2

Bohutice

2 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 821 Kč /za měsíc

(+ provize RK, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Bohuticích

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme řadový rodinný dům ve tvaru „U“ v obci Bohutice, poblíž Moravského Krumlova, v okrese Znojmo. Nabízená nemovitost se nachází na dobrém místě v těsném sousedství obchodu, v blízkosti centra obce a v blízkosti vlakové zastávky s častým vlakovým spojením do Brna.
Dům je k rekonstrukci.
Průjezd o velikosti 21m2 kterým se do domu vstupuje rozděluje objekt na dvě samostatné jednotky.
Levá část domu (starší) o velikosti 85m2 se skládá ze 2 pokojů, kuchyně, prosklené verandy, koupelny, spíže, komory a menšího sklepa (9m2). V této část domu jsou dřevěné podlahy a stropy.
Pravá část domu (novější) o velikosti 43m2 se skládá z pokoje, kuchyně, chodby, koupelny, spíže. V této části domu jsou betonové podlahy a keramické stropy (hurdis). Celá tato část domu je podsklepená.
Sklep má velikost cca 36m2 a je rozdělen na kotelnu, dílnu a sklad a nachází se zde starší plynový kotel a elektrický bojler pro ohřev TUV.
Průjezdem se vstupuje na dvorek s hospodářskou budovou, samostatnou dílnou a komorou.
Střecha domu je sedlová, s dřevěným krovem a na jedné části objektu taškovou krytinou a na druhé zánovní plechovou krytinou. Do domu nikde nezatéká.
Celková užitná plocha RD je cca 225m2.
V objektu jsou funkční elektrické rozvody 230/380 V a vodovodní přípojka. Plynová přípojka je v obvodové stěně domu, ale plyn je nyní odpojený. Kanalizace v současnosti ústí do septiku na dvorku, ale obec vybudovala v posledních letech kanalizaci a kanalizační přípojka je před domem.

Vinařská obec Bohutice se nachází v okrese Znojmo v Jihomoravském kraji a má 661 obyvatel. V obci najdete školu, obchod s potravinami, dětská hřiště, hospůdku. Na návsi pak zrekonstruovaný bývalý zámek a kostel Nanebevzetí P. Marie. Asi největší chloubou obce je Bohutická křížová cesta,
na nádvoří bohutického zámku také bohutické zámecké sklepy, Lurdská jeskyně - kopie tohoto známého poutního místa a barokní sochy sv. Michaela, sv Jana, sv. Václava a sv. Floriána.

Podrobnosti a prohlídku nemovitosti Vám rádi zprostředkujeme v naší RK

Parametry domu

Cena
2 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Bohutice
ID
000696
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
306 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BC Commerce

U Leskavy 731/34, Brno, Starý Lískovec

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Ing. Leoš Pittermann

Ing. Leoš Pittermann

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bohuticích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu