Prodej bytu 3+kk, Španělsko, Estepona, 76 m2

Španělsko, Estepona

8 923 400 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Tento stylový butikový komplex se nachází jen pár minut od nádherného města Estepona, jednoho z nejoblíbenějších přímořských letovisek na jižním pobřeží Španělska. Často se mu říká "zahrada pobřeží Costa del Sol" a je proslulé svou svěží zelení a krásně udržovanými veřejnými prostranstvími. Půvab města ztělesňují malebné dlážděné uličky, bělostné zdi poseté barevnými skvrnami jasně červených muškátů. Úzké uličky vedou k charakteristickým náměstím nebo pláckům, kde jemné zvuky vody z elegantních fontán vytvářejí idylickou atmosféru ve stínu stromů.

V blízkosti tohoto prosperujícího centra se nachází One80 Collection, elegantní bytový komplex s nízkou hustotou osídlení, který je uspořádán do 40 nízkopodlažních rezidencí dostupných ve 2, 3 a 4 ložnicích. Jeho vyvýšená poloha mu propůjčuje úchvatný výhled na Středozemní moře, Gibraltar a pobřeží Afriky na obzoru.

Každý dům byl navržen tak, aby co nejlépe využil proslulé světlo této privilegované oblasti, s otevřenými interiéry a rozsáhlými venkovními terasami, které nabízejí ideální vyhlídkové místo pro nasávání nádherné scenérie. Rozmanitost nabízených dispozic zaručuje, že si zde rodiny i páry, rekreanti i stálí obyvatelé, stejně jako ti, kteří hledají rozumnou investiční nemovitost, mohou být jisti, že se zde najde dům vyhovující všem požadavkům.

Parametry bytu

Cena
8 923 400 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Španělsko, Estepona
ID
0110
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
76 m2
Patro
1.
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Dobiášovský

Jan Dobiášovský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu