Prodej pozemku pro bydlení, Svitávka, Školní, 1201 m2 (ID: 3503991)

Školní, Svitávka

3 603 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 171 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Svitávce

Informace k pozemku

Užívat si poklidný život na malém městě procházkami kolem secesních Löw-Beerových vil se vám bezesporu podaří v městečku Svitávka. Leží pár kilometrů od jihomoravských Letovic a nabídne vám vše, co očekáváte od spokojeného maloměstského bydlení.

Jelikož lze aktuálně v této příjemné lokalitě zakoupit stavební pozemek, není k realizaci takového snu daleko.

Rovinatý stavební pozemek obdélníkového tvaru se studnou o CP 1201 m2 se šířkou cca 15 m a délkou 75 m lze dle územního plánu využít k výstavbě rodinného domu se sedlovou střechou, jedním nadzemním podlažím a obytným podkrovím. Příjezd k pozemku vede z ulice Školní, z níž je také možnost napojení na veškeré inženýrské sítě.

Platný územní plán včetně výkresové dokumentace je k dispozici na stránkách obce Svitávka nebo na stránkách městského úřadu Boskovice.

Koupání v nedaleké přehradě Letovice, lyžování v Olešnici anebo zmrzlina ve stínu krásné secesní vily - takový je život ve Svitávce.

Parametry pozemku

Cena
3 603 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Školní, Svitávka
ID
02840
Plocha nemovitosti
1201 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

PROPERIA GROUP, s.r.o.

Máchova 1301/2, Brno, Královo Pole

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Marek Fryčka

Marek Fryčka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Svitávce?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu