Prodej pozemku pro bydlení, Praha - Třeboradice, 1170 m2 (ID: 3505760)

Praha 9, Třeboradice

15 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 73 868 Kč /za měsíc

(15500000)

Prémioví partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k pozemku

Exkluzivní stavební pozemek ve staré zástavbě obce Hovorčovice výměra pozemku je 1.170 m2 s dobrou dopravní dostupností. Na hranici pozemku jsou veškeré inženýrské sítě (elektro, plyn, voda, kanalizace) a vlastní studna. Zastavitelnost pozemku je 50% (včetně všech obslužných staveb k domu). Na pozemek je vjezd z obecní asfaltové komunikace.
V docházkové vzdálenosti (10 min) je vlak ČD na Masarykovo nádraží a autobus MHD na metro Letňany (5min). V obci se nachází 3 mateřské školy, základní škola, restaurace, obchod s potravinami, blízkost nákupních center Globus Čakovice a OC Letňany, tenisové kurty, fotbalové hřiště, cyklostezky.

Pozemek s výhledem do parku je orientován na jihozápadní stranu a je tudíž krásně slunný. Díky své poloze v samém srdci obce je výhled na kostel sv. Jana Křtitele z 1. poloviny 13. století a veškerá občanská vybavenost obce je v docházkové vzdálenosti. V okolí pozemku je plně urbanisticky rozvinutá rezidenční část obce a nehrozí zde sousedství s novými satelity vznikající v okolí Prahy, obklopují ho zahrady rodinných domů. Pozemek byl dlouhou dobu využívám jako zahrada rodinného domu, je zde několik vzrostlých stromů a keřů, travnatý porost a malé jezírko. Při ohleduplném vsazení stavby domu je možné ihned plně využívat vzrostou zahradu.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena vlastníkem nemovitosti)



ID nemovitosti OSK0055-0002.

Parametry pozemku

Cena
15 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
15500000
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Praha 9, Třeboradice
ID
OSK0055-0002
Plocha nemovitosti
1170 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Faraon Reality s.r.o.

Faraon Reality s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Praze 9?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu