Prodej chaty, Bělá pod Pradědem, 430 m2 (ID: 3507667)

Bělá pod Pradědem

14 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 009 Kč /za měsíc

(Výrazná sleva !!!! Včetně vybavení apartmánu)

Prémioví partneři v Bělé pod Pradědem

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení Vám tímto nabízíme ke koupi stylově vybavený dům, v atraktivní horské lokalitě Jeseníků, v obci Filipovice, v těsné blízkosti známého lyžařského areálu se sedačkovou lanovkou. Vzhledem k omezené nabídce nemovitostí v této vyhledávané lokalitě se jedná o mimořádnou příležitost.
Původní část domu byla postavena v roce 1980 a sloužila dříve jako chata, v roce 2019 byla provedena její částečná rekonstrukce a realizována přístavba s apartmány. Kapacita domu je 20 lůžek - 8 lůžek v původní části, kde se nachází celkem 3 pokoje a dalších 12 lůžek v přistavené části, kde se nachází 3 apartmány.

V přízemí se po vstupu do domu dostanete do hlavní chodby se schodištěm, po levé straně se nachází technická část – lyžárna, kolárna, garáž, technická místnost, dílna a místnost na uhlí. V pravé části se nachází apartmán s krbovými kamny, kuchyňským koutem a koupelnou se sprchovým koutem a WC.
Po schodišti se dostanete do prvního patra, kde se po pravé straně vstupuje do původní části objektu, kde v přízemí najdete společenskou místnost s TV a kuchyňským koutem (varná deska, mikrovlnná trouba, myčka, lednice, digestoř), koupelnu se sprchovým koutem, WC a dále verandu se vstupem na prostornou terasu. V podkroví se nachází dva samostatné pokoje s celkem 8 lůžky. Jeden z pokojů má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a WC, z druhého pokoje se vstupuje na balkon. V prvním patře nové přístavby se nachází další apartmán s kuchyňským koutem, koupelnou se sprchovým koutem a WC.
V podkrovní části přístavby je třetí apartmán, vybavený kuchyňskou linkou a koupelnou se sprchovým koutem a WC.
Všechny apartmány jsou vždy vybaveny kuchyňskou linkou s lednicí, myčkou, mikrovlnou troubou, dvou plotýnkovou varnou deskou, rychlovarnou konvicí, dále jídelním stolem se 4 židlemi a TV. Internetové připojení formou Wi-Fi.
Vytápění je zajištěno automatickým kotlem na tuhá paliva se zásobníkem. Část domu je vytápěna ústředním topením s radiátory, v nové přístavbě je zavedeno podlahové vytápění. Likvidace splaškových vod je vyřešena pomocí nepropustné jímky, zásobování vodou je zajištěno z vlastního vrtu.
Pozemek je oplocený a parkování zajištěno přímo u domu. K odpočinku a relaxaci slouží zahrada s bazénem, posezení u grilu i prosluněná terasa s nádherným výhledem.
Z blízké sjezdovky sjedete na lyžích přímo k chatě, další známé skiareály. Restaurace, autobusová zastávka ve vzdálenosti 100m. V létě oceníte nepřeberné množství tras pro turistiku a výlety.
Dům se prodává kompletně vybavený, doporučuji prohlídku, krásné místo. Vážným zájemcům doložíme výnosy i náklady, včetně možnosti přenechání nasmlouvaných rezervací na další období. Díky již schválené projektové dokumentaci je možné rozšíření ubytovacích kapacit. Vše k nahlédnutí u makléřky. Průkaz energetické náročnosti typ F.

Parametry domu

Cena
14 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Výrazná sleva !!!! Včetně vybavení apartmánu
Aktualizováno
8. 5. 2024
Adresa
Bělá pod Pradědem
ID
N00088
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
430 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1016 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Svatava Dlouhá

Svatava Dlouhá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Bělé pod Pradědem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu