Prodej bytu 3+kk, Rokytnice nad Jizerou - Horní Rokytnice, 85 m2 (ID: 3510284)

Rokytnice nad Jizerou, Horní Rokytnice

7 870 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 506 Kč /za měsíc

(provizi hradí prodávající)

Prémioví partneři v Rokytnici nad Jizerou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Byt na horách – soubor dvou apartmánů 1kk a 2kk v blízkosti vleků na Horním náměstí v oblíbeném lyžařském středisku Rokytnice nad Jizerou.

Uvažujete o kombinaci výdělku z krátkodobého pronájmu s vlastním užíváním si pobytu na horách?
Pak je tato nemovitost právě pro Vás.
Jedná se o mezonetový byt o výměře 85 m2 ve 2. a 3. patře, který byl upraven na dvě oddělené samostatné jednotky. 1+kk o výměře 46 m3 včetně balkonu a 2kk v patře o výměře 39 m2, každá s vlastní koupelnou a kuchyňským koutem.

V ceně je zdarma veškeré vybavení, s pobytem či pronájmem můžete začít ihned. Modernější standard zajistíte rekonstrukcí, v případě zájmu rádi předáme kontakt na vyzkoušené dodavatele.

V těsné blízkosti jsou sjezdovky vhodné pro rodiny s dětmi a zastávka skibusu a cyklobusu, kterým se dostanete do dalších lyžařských areálů případně na Zlaté návrší. Z areálu Horní Domky se dvěma lanovkami a mnoha vleky lze dojet na lyžích až k domu. V dojezdové vzdálenosti je Studenov a mnoho skiareálů v okolí (Paseky, Harrachov, Kořenov, Rejdice …).

Rokytnice je oblíbená nejen sjezdovými lyžaři, jsou zde i upravované běžecké tratě, vhodné terény pro skialpy, v létě pro cyklisty a v neposlední řadě si krásnou okolní přírodu užívají i pěší turisté. Najdete tu i sportovní halu s tenisovými kurty a tělocvičnami, kuželnu, saunu, naučné stezky …

V bytě je kuchyňská linka s elektrickou varnou deskou, přesto doporučujeme občas zavítat do blízké výborné hotelové restaurace, koktejlového baru, případně do jiných oblíbených místních hospůdek. Menší obchod je v docházkové vzdálenosti, větší supermarket je na Dolním náměstí.

Nabízí se možnost využívat pro soukromé účely nebo jako výdělek z krátkodobých pronájmů, případně jako kombinace obojího. Zavedená ubytovací firma s recepcí přímo na Horním náměstí se v případě zájmu o vše postará.

V přízemí domu je společná místnost s uzamykatelnými stojany na lyže.

V místě potraviny, restaurace, pošta, v obci supermarket, škola, školka, lidová škola umění, sportovní oddíly, knihovna, banky, autobusová doprava … veškerá občanská vybavenost.

V domě je zavedena místní kabelová televize, která provozuje i internet. Vytápění je zajištěno přímotop, ohřev teplé vody bojlerem. Pro horský apartmán je samostatná regulace nejvhodnější.

S výběrem vhodného financování Vám rádi pomohou a poradí naši zkušení kolegové, případně za Vás k Vaší spokojenosti vše vyřídí.

Přijďte se podívat, zda Vám apartmán svou dispozicí a výhodným umístěním může vyhovovat. Těšíme se na Vás, při osobní prohlídce Vám vše ukážeme a zodpovíme Vaše případné dotazy.

Parametry bytu

Cena
7 870 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí prodávající
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Rokytnice nad Jizerou, Horní Rokytnice
ID
59572
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
85 m2
Patro
3.
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Řadový
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Rokytnici nad Jizerou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu