Pronájem výrobních prostor, Pardubice - Zelené Předměstí, Teplého, 410 m2

Teplého, Pardubice, Zelené Předměstí

Cena na vyžádání /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Na dotaz)

Prémioví partneři v Pardubicích

Informace k nemovitosti

Pronájem výrobního areálu, 799 m², Pardubice, ul. Teplého

Nabízíme vám k pronájmu výrobní prostory v lukrativní části města v dosahu MHD. V současné době je celý areál využíván jako truhlárna. Jde o 2 samostatné výrobní prostory - prostor č. 1 (viz mapa) je zděná stavba do tvaru L a má užitnou plochu 150 m², prostor č. 2 je z dřevotřískových desek a má plochu 100 m². Oba výrobní prostory jsou vytápěné. Dále je v areálu zastřešený prostor pro uskladnění o ploše 160 m², parkoviště pro 3 auta a venkovní dvůr s plochou 145 m². Pod částí zděného objektu je suchý sklep.
Lze pronajmout celý areál, ale i jednotlivé části a lze jej využít např. na lehkou výrobu, servis nebo skladování. Lze využít i na jiné podnikání, kreativita zájemců není omezena. Majitel se také nezdráhá, pokud by nájemce chtěl provést rekonstrukci, modernizaci či jiné úpravy areálu pro své podnikání. V případě zhodnocení areálu nájemcem je možná případná dohoda ohledně kompenzace (např. snížení ceny nájmu, dlouhodobý nájem).

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
Na dotaz
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Teplého, Pardubice, Zelené Předměstí
ID
871856
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
410 m2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
799 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ivana Frková

Ivana Frková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu výrobních prostor v Pardubicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu