Prodej pozemku pro bydlení, Nový Vestec, 814 m2 (ID: 3511055)

Nový Vestec

6 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 071 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Novém Vestci

Úklidové služby

Informace k pozemku

Exkluzivní nabídka stavebního pozemku v rychle se rozvíjející lokalitě nedaleko Prahy.

Pozemek se nachází v obci Nový Vestec, jen 3,5 km od Staré Boleslavi. Najdete jej ve slepé ulici, ve čtvrti nově vznikajících rodinných domů. Jedná se o slunné a rovinaté stavební parcely s příjezdovou cestou. Pozemek nabízí ideální podmínky pro stavbu rodinného domu a pohodové bydlení v přírodě, se snadnou dostupností do Staré Boleslavi i do Prahy.

Pozemek parc. č. 762/81 | 814 m2
Inženýrské sítě: kompletně zasíťovaný - voda, elektro, kanalizace

Lokalita:
V Novém Vestci najdete skvělou kombinaci poklidného příměstského života se snadnou dopravní dostupností do větších měst nebo do Prahy. Veškerou občanskou vybavenost najdete v nedalekém Brandýse nad Labem - Staré Boleslavi - základní a mateřské školy, obchody, restaurace, úřady, nejrůznější služby i zdravotní péči. Do Prahy se pohodlně dostanete za cca 15 minut autem (Letňany - stanice metra C nebo Černý Most - stanice metra B) nebo pravidelnými autobusovými spoji.

Okolí Nového Vestce nabízí krásnou přírodu vhodnou pro procházky, cyklistiku a další venkovní aktivity. Rovinatá krajina, rybníky, lesy a povodí Jizery poskytují nespočet možností pro relaxaci a příjemné trávení volného času v přírodě.

Pro více informací kontaktujte tým MAHOON.

Parametry pozemku

Cena
6 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Nový Vestec
ID
0630
Plocha nemovitosti
814 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Jan Blažek

Ing. Jan Blažek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Novém Vestci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu