Pronájem bytu 2+1, Litoměřice, Tylova, 50 m2 (ID: 3512319)

Tylova, Litoměřice - Předměstí

12 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Litoměřicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Realitní kancelář RENO, která letos slaví 35 let od založení, Vám exkluzivně v zastoupení majitele nemovitosti nabízí k pronájmu byt ve staré zástavbě v centru města Litoměřic. Hledáte útulný domov s nádherným výhledem? Přijďte se podívat na tento kouzelný byt 2+1 o velikosti 50 m², který se nachází ve čtvrtém patře dobře udržovaného domu ve staré zástavbě Litoměřic. K dispozici je i společná zahrádka, která poskytuje příjemné místo pro relaxaci ve venkovním prostředí. Do bytu vstoupíte chodbou vybavenou vestavěnou skříní a prostorným botníkem. V koupelně s toaletou naleznete rohovou vanu a je již vybavena pračkou. Kuchyně je vybavena stylovou rohovou kuchyňskou linkou ve stylu Provence a prostornou lednicí. Z bytu se otevírá krásný výhled na Radobýl a okolní kopce, což přináší pocit klidu a spojení s přírodou. Původní parkety na podlahách v pokojích dodávají bytu historický šarm. Byt má dva oddělené pokoje a kuchyň. K bytu náleží též sklepní kóje.
Celkově je tento byt ideální pro ty, kteří ocení pohodlné bydlení s osobitým charakterem a nádhernými výhledy v klidné části města. Byt se nachází v centru města, v klidné vilové čtvrti. Dětské hřiště, odpočinková zóna a park se nachází ve vzdálenosti cca 300 m od domu. Kompletní občanská vybavenost je k dispozici v centru města, které je vzdáleno cca 600 m. Parkování je možné v přilehlých ulicích zdarma. O dvě ulice dále se nachází zastávka MHD a vlakové nádraží. Byt je ihned k nastěhování.
Nečekejte a objednejte si prohlídku ještě dnes!

Jistota/kauce: 24000 Kč
Nájemné: 12000 Kč
Energie/elektřina a plyn: dle spotřeby převod na nájemníka
Služby a voda: SUV-voda 600,- Kč/osoba+ elektřina spol. prostor
Provize: 12000 Kč

Parametry bytu

Cena
12 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Tylova, Litoměřice - Předměstí
ID
538
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
50 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 113 lidí

Prodejce

Dipl. Geogr.  Jana Thomas

Dipl. Geogr. Jana Thomas

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Litoměřicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu