Prodej rodinného domu, Nezamyslice, 200 m2 (ID: 3513556)

Nezamyslice

4 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 207 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Nezamyslicích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Dovolte nám v zastoupení vlastníka nabídnout nemovitost v Nezamyslicích 42 v Pošumavské obci ležící mezi Sušicí, Horažďovicemi a Strakonicemi.
Obec s bohatou historií sahající do předslovanských dob, první dochované písemné zmínky jsou z první poloviny 11. století. Ve vesnici žije trvale cca. 250 obyvatel, z pamětihodností stojí za povšimnutí hrobka šlechtického rodu Lamberků a známí a zajímavý kostel nanebevzetí panny Marie, fungující věhlasný hostinec U Kopů, knihovna, muzeum a obchod.
Nabízená nemovitost vznikla na základech zemědělsko/rolnického stavení a stojí přímo na návsi obce na parcelách v souhrnné velikosti 1.534 m2, jedná se o rohovou parcelu uzavřenou od severní strany pěknou stodolou.
U domu je pěstěná ovocná zahrada s jihozápadní orientací a celkově se jedná o světlé vzdušné a prosluněné místo.
Samotný dům skýtá bydlení typově 4+1 s halou, koupelnou, wc špajzem a šatnou. Vnitřním schodištěm z haly je přístup do půdních prostor, které jsou vysoké s pochozí podlahou vhodné k vestavbě. Obytná část má poměrně moderní a funkční uspořádání. Střecha je cca. 20 let stará Bramac s plným prkenným záklopem.
V domě je ústřední topení, napojené na el. kotel a je zde zachován i kotel na tuhá paliva.
Na dvoře na obytnou část navazují původní klenuté stáje, nad které velký půdní prostor zasahuje.
Dále jsou na dvoře dílna, garáž, dřevník a vstup do rozlehlé stodoly včetně její sklepní části.
Dům je napojen na vodovod, ale je zde i vodnatá kopaná studna, el. 220/380, plynová přípojka na fasádě domu, kanalizace je do budoucna v plánu obce.
Dům stojí v sousedství zastávky autobusu na hezkém klidném místě. Budoucím vlastníkům dobře poslouží poctivě stavěné poměrně velké stavení, které je vhodné pro člověka, který bude mít doma živnost, hospodářství či bude náročnější na prostor. Nemovitost bez dluhů, závazků a břemen ke snadnému financování z hypotéčního úvěru který Vám pomůžeme zařídit.

Parametry domu

Cena
4 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Nezamyslice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1534 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

KP reality

Vodičkova 791/41, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Vilém Přibyl

Vilém Přibyl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nezamyslicích (okr. Klatovy)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu