Prodej pozemku, Golfito, Kostarika, 265568 m2 (ID: 3514882)

Golfito, Kostarika

27 326 230 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k pozemku

Ranč s panoramatickým výhledem v Cuervito de Pavones se rozkládá na ploše 265 568 m2. Nabízí obrovskou příležitost pro odvážné investory na rozparcelování na menší pozemky a zahájení výstavby domů uprostřed panenské přírody a v rychle rostoucí oblasti s nedozírným potenciálem.
Pozemek je skutečným skrytým klenotem, kde se příroda snoubí s moderním komfortem a vytváří jedinečný životní zážitek.
Představte si, že se každé ráno probouzíte obklopeni přírodními krásami svěžích lesů a rozlehlých pastvin. Tato nemovitost nabízí rozsáhlé pastviny, ideální pro ty, kteří si chtějí užívat venkovského života nebo prozkoumat možnosti zemědělství či chovatelství.
Co však tuto nemovitost skutečně odlišuje, jsou její úchvatné výhledy. Z několika vyvýšených míst se můžete kochat nádherným zálivem Golfo Dulce s křišťálově čistou vodou. Každý západ slunce je mistrovským dílem přírody odehrávajícím se před vašima očima a poskytuje nepřekonatelnou vizuální podívanou.
Kromě jedinečného přírodního prostředí se tato nemovitost může pochlubit neocenitelnou výhodou: přístupem k pitné vodě v její spodní části. To zajišťuje spolehlivé zásobování vodou pro jakékoli budoucí projekty, které budete chtít realizovat, ať už se jedná o stavbu rezidence, rozvoj zemědělského podniku, vytvoření turistického projektu, jako je hotel, nebo prostě jen užívání si života v souladu s přírodou.
Navzdory svému klidu a soukromí má tato nemovitost strategickou polohu pouhou půlhodinu cesty od Playa Salea. To znamená, že si můžete užívat klid a pohodu své vlastní soukromé oázy a zároveň mít rychlý a snadný přístup k vyhlášeným plážím, turistickým atrakcím a vynikajícím surfařským místům.
Tato nemovitost vám nabízí možnost uniknout každodennímu shonu a ponořit se do světa přírodních krás a klidu. Je to vaše šance žít svůj sen o bydlení na pobřeží, obklopeni divokou krásou Cuervito de Pavones!

Parametry pozemku

Cena
27 326 230 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Golfito, Kostarika
ID
0314-NP00137
Lokalita objektu
Samota
Plocha nemovitosti
265568 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Stability

Sofijské náměstí 3404/3, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Jana Číhalová

Ing. Jana Číhalová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků (ostatní)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu