Prodej bytu 3+kk, Premantura, Chorvatsko, 55 m2 (ID: 3516007)

Premantura, Chorvatsko

8 104 880 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji apartmán o velikosti 55,4 m2 v nově vznikajícím rezidenčním projektu v Premantuře, uprostřed chorvatské Istrie. Komorní projekt s pouze šestí apartmány je umístěn u národního parku Kamenjak, kousek od pláže.

Apartmán se nachází v 3.NP budovy a nabízí velkou terasu s výhledy, ideální místo k relaxaci a trávení času s přáteli a rodinou. Jsou zde dvě ložnice, koupelna a kuchyně, která je propojena s jídelnou a obývacím pokojem.

V projektu se klade velký důraz na technické zpracování a kvalitu provedení. K apartmánu náleží stání pro jedno auto.

Premantura leží na úzkém, úplně plochém poloostrově Kamenjak. Město je známé chovem ústřic. Obec je zasazena do krásné nížinaté přírody uprostřed úzkého mysu, porostlého bujnou zelení a omývaného Jaderským mořem. Je zde ideální prostředí pro milovníky různých vodních sportů - potápění, rybaření, surfingu. Jedná se o skvělou lokalitu s kompletní občanskou vybaveností. Nádherná pláž je vzdálená pouhých pět minut chůze od rezidence.

Dokončení projektu je plánováno na 1Q 2026.

Parametry bytu

Cena
8 104 880 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
19. 5. 2024
Adresa
Premantura, Chorvatsko
ID
VNP-3
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
55 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Veronika Pecková

Veronika Pecková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu