Prodej bytu 2+kk, Praha - Žižkov, Jeseniova, 59 m2

Jeseniova, Praha, Žižkov

8 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 415 Kč /za měsíc

(+ provize RK 220.000,-Kč)

Prémioví partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k bytu

ID: SP94

Nabízíme Vám k prodeji nádherný a vzdušný byt 2+kk v osobním vlastnictví s výhledem do parku Parukářka. Byt je umístěn ve 4. podlaží projektu “Residence Jeseniova II” v ul. Jeseniova, Praha 3 - Žižkov. Celková plocha je 75m2 včetně dvou balkonu. K bytu také náleží garážové stání a sklep (1.9m2).

Bytová jednotka je ve velmi dobrém stavu, okna směřují na jih. Interiér bytu tvoří obývací pokoj (27,66m2) s nadstandardním kuchyňským koutem “Sykora”, vybaveným vestavěnou technikou včetně myčky. Z obývacího pokoje se dostanete do velkého balkonu (12,26m2) s krásným výhledem do zeleně. Dále naleznete prostornou ložnice (14,87m2) s dalším balkónem (3,90m2). Pokoje propojuje prostorná předsíň (10,14m2), ze které se dostanete do každé místnosti. V předsíni se nachází koupelna (4,76m2) s hydromasážním boxem znacky Arttec a samostatná toaleta (1,55m2).

Vybavení bytu je nadstandardní, na podlahách v pokojích jsou dřevěné parkety, v koupelně a v předsíni - kvalitní dlažba. Za zmínku také stojí velká francouzská okna s bambusovými žaluziemi, které dodávají světlost a vzdušnost. Další výhodou bytu je podlahové topení v koupelně, skříně Woodface a dýhované dveře Sapeli.

Lokalita v okolí nabízí veškerou občanskou vybavenost - v docházkové vzdálenosti je základní škola, mateřská škola, spousta dětských hřišť, lékárna, nemocnice, pošta, několik supermarketů (Lidl, Kaufland, Albert, drogerie Teta) včetně OC Atrium Flora. K odpočinku a jídlu se zde nachází hned několik restaurací a kaváren. Milovníci aktivního životního stylu potěší přítomnost parku Vítkov. Pro milovníky procházek je zde hned za domem park Parukářka.

Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte prosím realitního makléře.
V případě potřeby Vám můžeme nabídnout možnost financování pomocí hypotečního úvěru, který naši odborníci individuálně přizpůsobí Vašim prioritám a možnostem.

Parametry bytu

Cena
8 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK 220.000,-Kč
Aktualizováno
12. 5. 2024
Adresa
Jeseniova, Praha, Žižkov
ID
SP94
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
75 m2
Patro
4.
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
59 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
78 kWh/m2 za rok
Balkon
Sklep
Lodžie
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Makers Reality

Makers Reality

Vinohradská 2133/138, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Sergei Gagarin

Sergei Gagarin

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 3?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu