Prodej bytu 2+1, Ostrava - Zábřeh, Čujkovova, 52 m2 (ID: 3522003)

Čujkovova, Ostrava, Zábřeh

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Ostravě

Informace k bytu

BO! Vám nabízí k prodeji nově zrekonstruovaný byt v osobních vlastnictví na ulici Čujkovova v Ostravě - Zábřehu.
Tento byt se nachází v 1.NP čtyřpatrového cihlového domu o 8 bytových jednotkách. Plně vybavený byt bude připraven na svého nového majitele, který se může ihned nastěhovat.

Fotografie poskytují předběžnou vizualizaci bytu, která věrně zachycuje jeho podobu a atmosféru.
Začneme od podlahy, a to doslova. V celém bytě došlo k odstranění původní podlahové krytiny, novému vylití podlah, sjednocení výšek v jednotlivých místnostech, po celé podlahové ploše je instalováno vodní podlahové topení s regulací. V chodbě a pokojích je položena velmi kvalitní vinylová podlaha, v koupelně keramická dlažba. Nové omítky stěn a stropů, nové špalety okolo oken. Elektroinstalace a ZTI jsou kompletně nové.
Vytápění zajišťuje nový plynový kondenzační kotel VIESSMANN, který byl oproti původnímu kotli přemístěn na vhodnější místo. S přesunem bylo spjato také vybudování nového přívodu vody a plynu ke kotli a odpadu na kondenzát. Došlo k vyvložkování komínu.

V koupelně došlo k rozšíření prostoru, ve kterém se nachází sprchový kout s Walk-In zástěnou a vaničkou z litého mramoru. Koupelnový nábytek a zrcadlo bylo vyrobeno na míru. Závěsné WC se skrytým uchycením mísy je součástí koupelny.

Dostáváme se do hlavních místností bytu; v kuchyni se nachází nová prostorná kuchyňská linka od renomované společnosti NADOP s vestavěnými spotřebiči Electrolux (vestavná lednice s mrazákem, pračka, myčka, trouba, indukční deska a výsuvná digestoř s odtahem mimo bytovou jednotku). Pracovní deska linky je vyvýšena, dřez granitový. Součástí kuchyně je jídelní stůl se čtyřmi židlemi.

Mezi kuchyní a obývacím pokojem došlo ke zvětšení otvoru průchodu, prostor působí vzdušněji. V obývacím pokoji se nachází nová pohovka, závěsné komody, křeslo, konferenční stolek a koberec. Na stěně akustické panely v dekoru světlého dubu se stropním nasvícením.

V ložnici se nachází nová boxspringová postel 180x200 s topperem včetně nočních stolků, elegantní šatní skříň se zásuvkami a skleněnými dveřmi.

Prosklené interiérové dveře jsou v provedení bílé matné s černými robustními klikami.
Okna po kompletním servisu, s novými žaluziemi se zesílenými lamelami. Nové vnitřní parapety z umělého kamene.

Díky rozsáhlým investicím do bytu se výrazným způsobem sníží měsíční výdaje za vytápění a ohřev vody. Nízký fond oprav, ve výši necelých 1.300,- Kč.

Celková rekonstrukce bytu byla provedena s láskou k detailům a důrazem na moderní design, aby vám poskytla útulný a stylový domov. Během měsíce května bude rekonstrukce kompletně dokončena. Na prohlídku Vás zvu od 31.5.2024.
Bytová jednotka vyniká svým vysokým standardem, kvalitou provedení a vybavením, které předčí mnohé novostavby.

Máte další dotazy? Jste připraveni na novou úroveň bydlení? Kontaktujte nás a pojďte si prohlédnout váš budoucí domov!
BO! s námi rostou příběhy...

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Čujkovova, Ostrava, Zábřeh
ID
4822
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
52 m2
Patro
1. z 4
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
52 m2
Topení
Podlahové
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Ing. Radek Kriho

Ing. Radek Kriho

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Ostravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu