Prodej bytu 4+kk, Praha - Letňany, Fryčovická, 68 m2

Fryčovická, Praha 9 - Letňany

7 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc

(Poplatky SVJ 7017 Kč.)

Prémioví partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k bytu

Zvu Vás do stylově zařízeného bytu v Letňanech na Praze 9. Tímto Vám představuji útulný byt, který se nachází v klidné části Prahy 9, na ulici Fryčovická. Tento prostorný byt v osobním vlastnictví má celkovou plochu 76 m2 a díky své dispozici 4+kk/L/S nabízí perfektní místo pro život i pro širší rodiny. Byt se nachází ve 4. patře desetipatrového panelového domu s výtahem.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí, při které získal moderní otevřený prostor a nová dispozice 4+kk. Obývací pokoj velký 19,70 m2 a 3 ložnice jsou velké 8,10, 8,70 a 12,5 m2. Interiér bytu zdobí bezpečnostní dveře, světlé obložkové zárubně a plovoucí podlahy, které dodávají bytu domovské teplo. Koupelna a toaleta jsou oddělené a vybavené zeleno-bílou keramikou. Stěny bytu jsou zdobeny stěrkou v zemitých tónech a bílou výmalbou, což bytu dodává na útulnosti. Na podlahách je ve dvou ložnicích vinyl, dále plovoucí podlahy, v koupelně a na toaletě dlažba.

Obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem je srdcem bytu, kde najdete dostatek prostoru pro rodinná setkání u velkého jídelního stolu pro 6 osob. Kuchyňská linka v béžovém lesku je opravdu nadstandardní velikosti, vybavena moderními spotřebiči - plynovým sporákem, elektrickou troubou, MW troubou, digestoří, lednicí s mrazákem a pračkou a nabízí maximální komfort při vaření. Z obývacího pokoje je přímý přístup na lodžii, která slouží jako ideální místo pro odpočinek po náročném dni.

Byt je vybaven vestavěnými skříněmi v předsíni a ložnicích, které jsou součástí prodeje. Nabídka také zahrnuje sklepní kóji o velikosti 1 m2 v suterénu domu. Dům zatím nebyl zateplen, ale v rámci revitalizace byla provedena výměna oken, stoupaček a oprava střechy.

V okolí domu najdete vše potřebné pro pohodlný život: školy, supermarket, obchodní centrum a dokonce i stanice metra Letňany a autobusu, které jsou od domu doslova na skok. Byt je možné financovat hypotékou. Přijďte se podívat a přesvědčte se, že tento byt je skvělou volbou pro Vás a Vaši rodinu!

Parametry bytu

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Poplatky SVJ 7017 Kč.
Aktualizováno
16. 6. 2024
Adresa
Fryčovická, Praha 9 - Letňany
ID
8880532
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
76 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
68 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RK – Vilímek Reality

Na Pankráci 1618/30, Praha, Nusle

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jana Vilímková

Jana Vilímková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 9?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu