Prodej bytu 4+1, Lomnice nad Popelkou, K Babylonu, 97 m2

K Babylonu, Lomnice nad Popelkou

4 130 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 682 Kč /za měsíc

(včetně právního a realitního servisu, advokátní úschovy, správního poplatku na katastru nemovitostí a provize RK)

Prémioví partneři v Lomnici nad Popelkou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení společnosti RE/MAX Future nabízíme k prodeji prostorný byt o dispozici 4+1/L o celkové podlahové ploše 97 m2 (včetně sklepa a lodžie), který se nachází ve 4. nadzemním podlaží bytového panelového domu s výtahem v klidné části města Lomnice nad Popelkou. Bytová jednotka s užitnou plochou 85 m2 má následující uspořádání: předsíň, koupelnu se sprchovým koutem, toaletu, chodbu, kuchyň, jídelnu, technickou místnost (zde umístěn plynový kotel), obývací pokoj a 2 samostatné pokoje. Dominantou tohoto bytu je světlý obývací pokoj, ze kterého se dostaneme na lodžii o celkové výměře 4,5 m2. Byt je po celkové rekonstrukci, která byla provedena velice vkusně a moderně, v rámci které byla v celém bytě položena jednotná plovoucí podlaha, nové interiérové dřevěné dveře s obložkami, vestavěné skříně, sádrokartonové stropní podhledy s bodovkami, nové rozvody elektřiny včetně nových zásuvek a vypínačů, rekonstrukce koupelny a toalety, nová kuchyňská linka s vestavěnými kuchyňskými spotřebiči. Vytápění a ohřev vody zajištěn plynovým kotlem značky Junkers, který je umístěný v technické místnosti. K bytové jednotce náleží sklep o výměře 7,60 m2, k dispozici jsou společné prostory v suterénu domu. Parkování je možné přímo před domem.
Stavba bytového panelového domu byla dokončena v roce 1990, v současné době je po celkové rekonstrukci, která probíhala v letech 2008 - 2015: nová plastová okna, vchodové dveře a vnitřní dveře, rekonstrukce stoupacího potrubí, zateplení střešního pláště a nová střešní krytina včetně nových klempířských konstrukcí na domě, celkové zateplení domu včetně rekonstrukce lodžií.
Lomnice nad Popelkou je městečko v atraktivní podhorské lokalitě s dostupností rekreačních středisek Krkonoš i Českého ráje. Naleznete zde kompletní občanskou vybavenost - školy, školky, síť obchodů a služeb, autobusové a vlakové nádraží, poštu, banky, polikliniku, kulturní a sportovní zařízení.
Měsíční poplatky včetně fondu oprav jsou 3963,- Kč, + zálohy na elektřinu + zálohy na plyn.
V případě zájmu o bližší informace a osobní prohlídku mě prosím kontaktujte telefonicky nebo e-mailem.

Parametry bytu

Cena
4 130 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního a realitního servisu, advokátní úschovy, správního poplatku na katastru nemovitostí a provize RK
Aktualizováno
19. 5. 2024
Adresa
K Babylonu, Lomnice nad Popelkou
ID
211-NP03958
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
85 m2
Patro
4. z 8
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
409 m2
Podlahová plocha
97 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Future

RE/MAX Future

U Koruny 1742/16, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Simona Trubačová

Simona Trubačová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Lomnici nad Popelkou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu