Prodej rodinného domu, Rychnov nad Kněžnou, 230 m2

Rychnov nad Kněžnou - Roveň

13 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 64 332 Kč /za měsíc

(Náš finanční specialista vám připraví několik možností, jak nejlépe financovat nákup tohoto domu.)

Prémioví partneři v Rychnovu nad Kněžnou

Informace k domu

Exkluzivně Vám představuji rodinný dům s venkovním bazénem a prostornou zahradou, ideálně situovaný v tiché lokalitě Rovně, součásti žádaného okresního města Rychnov nad Kněžnou.

Tento elegantní dům nabízí komfortní bydlení ve dvou samostatných jednotkách – 3+1 a 2+1 (obě s vlastní toaletou a koupelnou), s možností oddělených vstupů. Architektonicky promyšlený interiér domu se rozprostírá přes patro a podkroví, doplněný prostornou terasou.

Kromě rozsáhlých sklepních prostor a garáže si zamilujete krásně upravenou zahradu, kde se nachází zastřešený bazén, květinové záhony, skleník a kolna. Prostor nabízí i kryté garážové stání a ideální místo pro posezení s grilem.

Dům, postavený v roce 1994, je pečlivě udržovaný a nabízí moderní vybavení jako plastová okna, dálkově ovládaná garážová vrata, vlastní studnu pro zavlažování zahrady nebo filtraci krytého bazénu.

Dům je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci a disponuje vlastními zdroji tepla, zajištěnými elektrickým kotlem a automatickým kotlem se zásobníkem na pelety, který disponuje akumulačními nádržemi. Díky těmto opatřením v kombinaci s novou střešní krytinou, izolací střechy a kvalitním zateplením má dům velmi nízkou spotřebu tepla. Nemovitost je kompletně podsklepená a nabízí tak velkorysí úložný prostor.
Nedaleko domu se nachází zastávka pro MHD.

Energetický štítek zatím nebyl zpracován, proto uvádíme třídu G.

Rad Vás domem provedu.

Parametry domu

Cena
13 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Náš finanční specialista vám připraví několik možností, jak nejlépe financovat nákup tohoto domu.
Aktualizováno
15. 6. 2024
Adresa
Rychnov nad Kněžnou - Roveň
ID
MM240501
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
230 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
999 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Mex Investment s.r.o.

Jičínská 226/17, Praha, Žižkov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Michael Maček

Michael Maček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rychnovu nad Kněžnou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu