Prodej rodinného domu, Dubnice, 140 m2 (ID: 3532669)

Dubnice

8 421 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 132 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Dubnici

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Představujeme Vám exkluzivní nabídku prodeje rodinného domu 4+kk v malebné lokalitě Dubnice pod Ralskem, kde klid a příroda tvoří dokonalou kulisu pro váš nový domov. Tento přízemní bungalov, postavený v roce 2004 a kompletně rekonstruovaný v letech 2018 až 2020, nabízí užitnou plochu 140 m² na pozemku o rozloze 4057 m², který se dá rozdělit ( parcela okolo domu 2618 m2, stavební parcela za domem o výměře 1439 m2). Dům je vybudován v moderním stylu s důrazem na pohodlí a funkčnost. Vstupujete do domu prostornou chodbou, která vás přivede přímo do velkého obývacího pokoje s otevřenou kuchyní. Obývací pokoj je srdečním místem domu a disponuje velkými okny, které zajišťují dostatek denního světla a krásný výhled na zahradu s pergolou a bazénem. Dále dům nabízí tři samostatné pokoje, které jsou ideální pro rodinné bydlení nebo jako pracovny. Co se týče technického vybavení, dům je vytápěn elektricky s ohřevem vody pomocí elektrického bojleru. Pro vaše pohodlí je k dispozici vlastní vrtaná studna a domovní čistírna odpadních vod. Na pozemku naleznete přístřešek pro dvě auta s elektricky ovládanými vraty a kryté stání pro zahradní techniku. Pro rodinné a společenské aktivity je z obývacího pokoje přímý vstup na pergolu s posezením a bazénem, odkud lze obdivovat zříceninu hradu Ralsko.

Cena za prodej celku je k jednání. Další možnost je rozdělení domu s pozemkem. Rodinný dům s pozemkem 2618 m2, cena 6.990.000,-, samostatný stavební pozemek 1439 m2, cena 1.421.000,-.


Lokalita Dubnice pod Ralskem je ideální pro každého, kdo hledá klidné a příjemné bydlení s rychlým přístupem k přírodě a zároveň dobrou dostupností městské infrastruktury. V obci naleznete veškeré základní služby, další občanská vybavenost je pak dostupná v blízké Stráži pod Ralskem. Tento domov je skvělou volbou pro ty, kteří hledají komfort, soukromí a blízkost přírody.

Nechte se okouzlit kouzlem tohoto místa a domluvte si prohlídku ještě dnes. Těšíme se na vaši návštěvu a případné dotazy.

Parametry domu

Cena
8 421 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 6. 2024
Adresa
Dubnice
ID
3903
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
4057 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 38 lidí

Prodejce

Andrea Buřivalová

Andrea Buřivalová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dubnici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu