Prodej ubytování, Tvarožná Lhota, 1800 m2 (ID: 3532875)

Tvarožná Lhota

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Tvarožné Lhotě

Informace k nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji bývalé rekreační středisko, ubytovací zařízení se souborem chatek, na pozemcích o celkové výměre 17 822m2. Hlavní budova o zastavěné ploše 907m2 nabízí neuvěřitelný potenciál pro investory s možností pronájmu, který může sloužit jako ubytovací zařízení pro turisty, tábory, školy, rodinné oslavy, firemní akce a jiné aktivity. Ubytovací kapacita v hlavní budově je 22 pokojů (2-4 lůžkových) s umyvadlem a balkony se společným sociálním zázemím. Disponuje také prostory pro zázemí restaurace s barem (cca 100míst), společenskou místností a letní terasou. Budova je napojena na kanalizaci, nové elektro včetně vytápění a technického zázemí. Další a nedílnou součástí areálu je soubor 12-ti dřevěných chatek o výměře 15-18m2 a bývala stavba občanského vybavení o zastavené ploše 204m2, sloužící ve své době jako provozní budova s vybavením kuchyně, jídelnou, místností pro lékaře, kotelnou a akumulační nádrží na vodu, vše stojící na betonových základech, určené spíše k demolici.
Pozemky pod veškerými objekty areálu jsou na katastru nemovitostí vedené jako druh pozemku- zastavěná plocha a nádvoří. Pozemek, trvalý travní porost, který lemuje zastavěné plochy, nabízí svou výměrou 15 666m2 bohaté možnosti využití a maximalizaci návratnosti investice.
Areál byl vybudován kolem roku 1985 a nachází se ve vyhledávané lokalitě – v rekreační oblasti Lučina, v nádherné, zalesněné chráněné krajinné oblasti na úpatí Bílých Karpat, 2km nad obcí Tvarožná Lhota a 500m od přehradní nádrže Lučina.
Pro domluvení prohlídky tohoto jedinečného ubytovacího zařízení nás neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 6. 2024
Adresa
Tvarožná Lhota
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
1800 m2
Typ objektu
Patrový

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Umlauf Reality

Výškovická 2572/111, Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Štefaniková Eliška

Štefaniková Eliška

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Tvarožné Lhotě?


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu