Prodej skladu, Želetice, 3355 m2

Želetice

97 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 462 273 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize RK)

Prémioví partneři v Želeticích

Informace k nemovitosti

Budova archivu s rodinným domem v Želeticích - prodej areálu archivu písemností, výborný stav.
Exkluzivně nabízíme prodej areálu s objektem bývalé sýpky v obci Želetice. Areál sestává z pozemků o celkové výměře 5.706 m² a dvou budov. Devítipodlažní budova postavená v roce 1975 byla v roce 2008 rekonstruována a následně rekolaudována na archiv písemností. Současně s rekonstrukcí hlavní budovy byla postavena navazující stavba rodinného domu s průchodem do objektu archivu. Tato budova byla užívána pro administrativní zázemí a vedení firmy.
Obě budovy jsou ve výborném technickém stavu. Objekt archivu má montovaný železobetonový skelet s cihelnou vyzdívkou obvodového pláště. V rámci rekonstrukce byla generálně opravena střecha včetně jejího zateplení, vnitřní i venkovní omítky, obklady, podlahy i okna, a provedena instalace požární signalizace a nákladního výtahu. V roce 2013 bylo realizováno zateplení fasády.
Vytápění je ústřední plynové, objekt archivu je klimatizovaný, vybavený kogeneračními jednotkami nastavenými pro paralelní provoz se sítí (dodává elektřinu zpět do distribuční soustavy). Ve všech podlažích budovy archivu jsou vestavěné regálové zakladače.
Užitná plocha objektu: 3.355 m².
IS – elektřina, voda, plyn, kanalizace.
Obec Želetice se nachází 13 km severovýchodně od Znojma.

Parametry nemovitosti

Cena
97 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize RK
Aktualizováno
15. 6. 2024
Adresa
Želetice
ID
S2024008
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
3355 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SOS Realitní kancelář

Božetěchova 2826/36, Brno, Královo Pole

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Michal Mertens

Michal Mertens

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje skladů v Želeticích (okr. Znojmo)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu