Prodej ubytování, Písařov - Bukovice, 520 m2

Písařov, Bukovice

13 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 954 Kč /za měsíc

(cena včetně provize RK)

Prémioví partneři v Písařově

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k nemovitosti

Exkluzivní prodej samostatně stojícího podsklepeného cihlového penzionu ve velmi atraktivní a žádané lokalitě v podhůří horských křižovatek Hrubého Jeseníku, Kralického Sněžníku a Orlických hor. Zastavěná plocha a nádvoří 731 m2, zahrada 2.433 m2 a vodní nádrž 1.903 m2. Střecha sedlová - kapako. Voda obecní. Odpady - vlastní čistička odpadních vod. Okna plastová trojskla. Plastové vchodové dveře. Topení ÚT - elektrokotel. Krbová kamna. Podlahy betonové - keramická dlažba. 1. NP - restaurace, sociální zázemí, lyžárna, kolárna, technická místnost. 2. NP - 4 pokoje se sociálním zázemím, 3. NP - 4 pokoje se zázemím. Dvě terasy s nádherným výhledem do okolí. Nemovitost nabízí všestranné využití a je volná ihned! Velkou devízou je poloha, která je vhodná pro milovníky běžeckého a sjezdového lyžování (Jesenická lyžařská magistrála), cykloturistika a hora Skalka, vyhledávaná paraglaidisty. Možnost financování naším hypotečním centrem.

Parametry nemovitosti

Cena
13 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize RK
Aktualizováno
21. 5. 2024
Adresa
Písařov, Bukovice
ID
N02149
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
520 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
731 m2
Plocha nemovitosti
5067 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední elektrické
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Radovan Krása

Radovan Krása

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Písařově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu