Prodej bytu 3+kk, Trhová Kamenice, Raisovo náměstí, 75 m2

Raisovo náměstí, Trhová Kamenice

5 371 200 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 598 Kč /za měsíc

(+ parkovací stání (190.000,- Kč), včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Trhové Kamenici

Informace k bytu

Dovolujeme si Vám nabídnout krásný, podkrovní byt o dispozici 3+kk, který je aktuálně ve výstavbě v rámci projektu Rezidence Dibelka. Projekt se pyšní skvělou polohou na pomezí chráněných krajinných oblastí Žďárské vrchy a Železné hory a novým majitelům nabídne moderní, nízkoenergetické bydlení, zasazené uprostřed krásné přírody s množstvím celoročního sportovního i rekreačního vyžití.

Bytová jednotka s obchodním označením A.3.2 se nachází v 3. patře bytového domu A. Byt se skládá ze vstupní chodby, prostorného obývacího pokoje s kuchyní, ložnice, pokoje a koupelny. K bytu náleží sklepní kóje a parkovací stání. Předpokládaný termín dokončení projektu je již letos na podzim.

Projekt je stavěn ve vysokém standardu a s precizním technickým zpracováním. Na střeše budou desítky fotovoltaických panelů, které přinesou efektivní řešení pro výrobu elektrické energie přímo na místě. Tři výkonná tepelná čerpadla v kombinaci s podlahovým vytápěním zaručí pohodlné, nízkonákladové bydlení. Majitele elektromobilů jistě ocení nabíjecí stanici u každého parkovacího stání v bezpečně uzavřeném areálu.

V Rezidenci Dibelka a jeho okolí se určitě nudit nebudete. Omrzí-li vás privátní posilovna s finskou saunou, která je přímo v areálu, můžete se vydat na výlety po blízkých zajímavých místech.

Celá okolní krajina je protkána stovkami kilometrů turistických a cyklistických tras. V zimním období se některé z nich mění na upravované běžkařské tratě a v přilehlém okolí najdete i několik vyhlášených sjezdovek, jako je Ski areál Hluboká, nebo Hlinsko.

V letní sezóně pak k vodním radovánkám vybízí nespočet rybníků a vodních ploch, jako je lom Kamenice, biotop Hlinsko, nebo přehrada Seč. Do 5ti minut jízdy autem se také dostanete na hojně navštěvované golfové hřiště.

Trhová Kamenice nabízí kompletní občanskou vybaveností, jako je školka, škola, zdravotní středisko, pošta či obchody. Její jedinečnost spočívá v bezprostředním kontaktu s přírodou, přesto však v rozumné dojezdové vzdálenosti do velkých měst zajišťujících pracovní možnosti. Trhová Kamenice je geograficky středem Česka.

Pokud vás tento krásný projekt zaujal, neváhejte a domluvte si prohlídku! Tento byt může být právě tím, co hledáte.

Parametry bytu

Cena
5 371 200 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ parkovací stání (190.000,- Kč), včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
15. 6. 2024
Adresa
Raisovo náměstí, Trhová Kamenice
ID
00399
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
75 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Terezie Příhodová

Terezie Příhodová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Trhové Kamenici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu