Prodej rodinného domu, Čeladná, 119 m2

Čeladná

4 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Čeladné

Informace k domu

Máte rádi klid, přírodu a hlavně hory? Tak pak jste tu správně. Mám pro vás fakt pecku!
Tento domeček v Čeladné je jako stvořený pro někoho, kdo by chtěl uniknout z ruchu města a přenést se do klidu přírody s výhledem na nádherné Beskydy. A pokud máte podnikatelského ducha, dům můžete také pronajímat, protože tahle lokalita je opravdu žádaná v jakémkoliv ročním období. V zimě toto místo ocení lyžaři a v létě zase milovníci turistiky.

Dům má dvě podlaží, takže místa pro kamarády a rodinné návštěvy je dostatek! V prvním podlaží najdete předsíň, ideální místo pro pověšení kabátu a odložení bot. Kuchyň, kde můžete vařit skvělé večeře a při tom se kochat nádherným výhledem na hory. Obývací pokoj, perfektní místo na odpočinek s pytlíkem chipsů a Netflixem. Ložnice, kde se každý den probudíte s pocitem, že jste na dovolené a zrekonstruovanou koupelnu, kde si každý večer můžete vychutnat chvilku pro sebe.

Podkroví je aktuálně nedokončené, ale s trochou péče a lásky z něj bude skvělý prostor pro společenskou místnost, kde po večerech můžete hrát třeba Scrabble a další ložnice, aby měl kam hlavu složit opravdu každý.

A co víc? Dům stojí uprostřed krásné obří zahrady, kde můžete postavit klidně bazén, abyste tento dům udělali ještě atraktivnějším.

Dům se nachází na okraji obce Čeladná v Beskydech, tady je to opravdový balzám na duši. Lišky vám budou chodit dávat dobrou noc a vůbec nic vás nemůže vyrušit. Ale nebojte, vyžití je tu fakt hodně, takže nudu nečekejte. Kousek je vyhlášený hotel Miura, sportovní hala, kde si můžete zahrát fotbal, florbal, basket, cokoliv co vás baví. V zimě určitě oceníte ski areály. Pro milovníky golfu je nedaleko Prosper resort Čeladná se 180 ha profesionálního hřiště. A pro ty co touží po adrenalinu, je tu skoro kilometr dlouhá bobovka.

Podrobnější popis a více fotek najdete na mém webu: https://demelapartneri.cz/nemovitosti/dum-celadna/ Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105471.

Parametry domu

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 6. 2024
Adresa
Čeladná
ID
N105471
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
119 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
1795 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY SFD REALITY

Karlovo nám. 53/42, Třebíč

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Filip Demel

Filip Demel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Čeladné?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu