Prodej chalupy, Vejprty, Husova, 260 m2

Husova, Vejprty

1 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 527 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Vejprtech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rekreační objekt - chalupu nacházející se na adrese Ulice Husova č. p. 118/orientační číslo 48, v části obce Vejprty, obec Vejprty, okres Chomutov. Tento cihlový samostatný objekt nabízí 5 pokojů. V přízemí se nachází obývací pokoj, kuchyň, koupelna, chodba a dva skladovací prostory. Dále je zde vchod do sklepa ,který je mimo dům. V prvním patře jsou 3 pokoje a jeden pokoj s připraveným odpadem a vodou k vytvoření toalety a koupelny. Dům má novou střechu a byla dělána i venkovní fasáda. Vnitřní stav objektu je dobrý, ale bude chtít určitou rekonstrukci. Zastavěná plocha činí 141m², užitná plocha 260m² a celková rozloha parcely dosahuje 195m². Kolem domu je pronajat pozemek od Pozemkového fondu o velikosti 1.117 m2 za roční nájemné 100,- Kč.
Dům disponuje základním vybavením a je vhodný pro klidný odpočinek či trávení volného času v příjemném prostředí Krušných hor. V létě si můžete užít krásných procházek do přírody nebo cykloturistiku a v zimě si můžete užít zimních radovánek na nedalékém Klínovci.
Rádi Vám pomůžeme se zajištěním financování. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
1 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 6. 2024
Adresa
Husova, Vejprty
ID
0032-NP08574
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
260 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
195 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX 4 you

náměstí 1. Máje 95/25, Chomutov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Jaroslav Noska

Jaroslav Noska

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Vejprtech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu