Prodej rodinného domu, Praha - Horní Počernice, Artistů, 129 m2 (ID: 3535941)

Artistů, Praha

15 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 76 204 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze

Stěhovací služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji vzorový dům s nejmodernějšími technologiemi a vysokým standardem. Bydlením v našich domech ušetříte až 50% nákladů na energie oproti běžným rodinným domům.

Vzorový dům má navíc oproti dalším domům třetí koupelnu, parkovací stání s fotovoltaikou, zahradní domek, alarm, TV anténu, datové zásuvky, inteligentní systém a zasazený trávník.

Dům má ve standardu např. tepelné čerpadlo, předokenní žaluzie, hliníková okna, inteligentní systém, rekuperaci energií, nádrž na dešťovou vodu a parkovací stání s fotovoltaikou.

Inzerovaný dům má dvě nadzemní podlaží. V prvním podlaží se nachází koupelna s WC, skladovací místnost (domácí práce), pracovna a obytná zóna s kuchyňským a jídelním koutem, odkud je přístup na terasu. V druhém podlaží se nachází ložnice napojená na vlastní šatnu a koupelnu s WC, samostatná koupelna s WC a dva pokoje. Před domem je kryté parkovací stání pro 2 auta s fotovoltaikou na střeše.

Dům se nachází v žádané lokalitě - Horních Počernicích. Nachází se zde veškerá občanská vybavenost- mateřské školy (1 přímo v areálu), základní školy, gymnázium a Střední odborná škola, lékaři, služby, stylové restaurace. K rekreaci a oddychu slouží kromě parků, veřejné zeleně, řady dětských hřišť i volně přístupných sportovních ploch dvě chráněné přírodní památky Xaverovský háj a Chvalský lom. Xaverovský háj je součástí přírodního parku Klánovice-Čihadla, který je největším pražským přírodním parkem. Lesem prochází dvě cyklistické stezky a množství cest a pěšinek láká na procházky i delší výlety.

Za zmínku určitě stojí areál Chvalského zámku, který je společenským a kulturním centrem Horních Počernic. Pořádají se zde různé kulturní a společenské akce, výstavy, koncerty.
Dopravní spojení je zde velmi dobré, několik autobusových linek na metro Černý Most, přímo u metra možnost parkování v nedávno vybudovaném parkovacím domě pro cca 900 aut. Nachází se zde také vlakové nádraží .
https://domybilyvrch.cz/

Parametry domu

Cena
15 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 6. 2024
Adresa
Artistů, Praha
ID
115
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
129 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
479 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Jan Konhefr

Jan Konhefr

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu