Prodej bytu 2+1, Orlová, Masarykova třída, 44 m2

Masarykova třída, Orlová

690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 3 288 Kč /za měsíc

(Vyvolávací cena.)

Prémioví partneři v Orlové

Informace k bytu

Byt č. 7 je v typovém panelovém bytovém domě. Stavba má celkem 6 NP a má 1 PP. V objektu není půda a nemá vybudované obytné podkroví. Základy má železobetonové izolované, objekt je panelové konstrukce a stropy jsou železobetonové montované. Má rovnou střechu, střešní krytinu tvoří živičná lepenka a pro konstrukci klempířských prvků byl použit plech. Vnější omítky jsou štukové a zateplení pláště je z polystyrenu. Společnými prostory domu jsou vstupní prostor, schodiště, výtah, prádelna a úschovna.
Objekt byl postaven odhadem v roce 1980.
V roce 2015 proběhla rekonstrukce těchto konstrukčních prvků, a to oken – celková, zateplení pláště – celková a dále v roce 2017 výtahu – celková.

Jednotka je v družstevním vlastnictví.
Jednotka se nachází v 3. podlaží. Dispozice jednotky je 2+1.
Bytové jádro je zděné. Vnitřní omítky jsou vápenné a dlažba i na zdi. V bytě jsou instalována plastová okna s dvojsklem vč. žaluzií. Obytné prostory jsou orientovány na západ. V koupelně s WC sprchový kout, umyvadlo a závěsná toaleta. Dveře jsou dřevěné plné a do kuchyně chybí, zárubně ocelové a vchodové dveře původní dřevěné. Kuchyňská linka bez vestavěných spotřebičů, sporák chybí.

Další vybavení bytové jednotky tvoří anténní a síťové rozvody, odvětrání prostorů ventilátory. V bytě je zavedena elektřina o napětí 230 V a je napojen na rozvodnou síť elektrického proudu. Zdrojem vody je vodovod, má připojení na veřejnou kanalizaci a zemní plyn zde není zaveden. V bytě je dálkové ústřední topení a topná tělesa tvoří závěsné radiátory. Ohřev vody je řešen dálkově.
V roce 2017 proběhla rekonstrukce těchto konstrukčních prvků, a to vybavení kuchyně – modernizace (kuchyňská linka bez vestavěných spotřebičů), dále v roce 2020 podlahy – částečná (dětský pokoj, obývací pokoj), dále v roce 2021 podlahy – částečná (zádveří, koupelna s WC, kuchyně), koupelna s WC – celková, vnitřní dveře – částečná, rozvody vody – celková, rozvody elektřiny – drobná (v koupelně a z části v kuchyni v mědi) a vyzdění jádra – celková.

Bytový dům je situovaný ve střední části obce a charakter okolí odpovídá rezidenční zástavbě bytovými domy. Dostupnost obchodů je úplná – vybavenost obchodními středisky i specializovanými obchody. V místě jsou dostupné základní a střední školy včetně specializovaných zařízení a v místě je kompletní vybavenost z hlediska kulturních zařízení. V okolí domu je kompletní vybavenost z hlediska sportovního vyžití, v okolí jsou nejdůležitější úřady, ostatní úřady jsou v dojezdové vzdálenosti a v místě se nachází pobočka České pošty.
Dům je postaven v klidné lokalitě se zvýšeným množstvím zplodin z automobilové dopravy a v docházkové vzdálenosti od domu je zeleň v podobě luk a lesů. Objekt se nachází v lokalitě se zanedbatelným nebezpečím výskytu záplav.
V místě je zastávka MHD a zastávka dálkových spojů je v docházkové vzdálenosti, jsou zde dobré parkovací možnosti přímo u objektu

Parametry bytu

Cena
690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Vyvolávací cena.
Aktualizováno
17. 6. 2024
Adresa
Masarykova třída, Orlová
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
44 m2
Vlastnictví
Družstevní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petra Menšíková

Petra Menšíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Orlové?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu