Prodej rodinného domu, Blšany, 110 m2

Blšany

4 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 398 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Blšanech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Jste vášnivý chovatel drobného zvířectva ? Nebo jste včelař? Možná si jen chcete pořídit menší hospodářství a věnovat se zahradničení. A nebo jen chcete domeček, kde je dostatečně velký pozemek na jakékoliv Vaše aktivity? Domeček, ve kterém máte dostatek prostoru na uložení a uskladnění strojů, zvířat i jakéhokoliv materiálu. Ať už jste, nebo chcete být čímkoliv, ale hledáte nemovitost, která by splňovala Vaše záměry, pak jste ji právě našli.
Exkluzivně Vám nabízíme rodinný dům v obci Soběchleby u Blšan, ke kterému patří pozemky o celkové výměře 3 183 m2. Na pozemcích o rozloze 537 m2 se nacházejí stavby, kromě domu je k dispozici též garáž, včelíny a přístavky a také přístřešek pro traktor a stavba, kde kdysi probíhaly zabíjačky, tzv. zabijačkárna. Pro včelaře zde najdete vybavené včelíny připravené pro Vaše chovy. Samozřejmostí je také seník, pokud potřebujete uskladnit seno, slámu a tak podobně. Na zahradě je k dispozici malý sklep pro uskladnění přebytků. A zbytek pozemků o rozloze 2646 m2 Vám nabízí velkorysé pozemky pro pěstování všeho, co si jen budete přát. Určitě z toho uživíte i nějaká ta zvířátka a Vy si také přijdete na své. Na pozemcích je několik ovocných stromů, třešně, hrušně, nebo jabloně. A abyste toho vypěstovali co nejvíce, můžete čerpat na zalévání vodu ze studny, ze které se i např. splachuje WC. V obci Soběchleby není kanalizace, proto jsou odpady svedené do jímky, která pojme 7 m3. Voda v domě je kombinace vody ze studny a z obecního vodovodu. Dům samotný disponuje celkem 4 pokoji, z toho 2 velké pokoje, obývací pokoj a ložnici najdete v přízemí domu. Třípodlažní dům je částečně podsklepený, hlavní obývací část, tedy 2 pokoje, kuchyně a koupelna, se nachází v přízemí a po schodech přijdete do 1.patra domu, kde jsou 2 menší pokojíky a půda. Na střeše byly použity pálené tašky, trámy jsou dobré. Elektřina v domě je v mědi, otopná soustava je v pořádku, k vytápění v tuto chvíli je připraven kotel II. třídy Dakon na dřevo a uhlí. Na nový kotel, nebo tepelné čerpadlo se dají čerpat dotace, které Vám uhradí velkou část investice. V celém domě jsou špaletová okna, v obývacím pokoji jsou umístěna krbová kamna. Komín, který má dva vstupy, jeden ve sklepě pro kotel a druhý v obýváku pro krbová kamna, je vyvložkován nerezem. Celý dům je připraven k úpravám podle Vašich představ, ale vše důležité je hotové a Vy už jen doladíte vnitřek domu tak, abyste se cítili DOMA. V tuto chvíli hlídá celou nemovitost kamerový systém. V obci najdete obchod s potravinami Jednotu, další občanskou vybavenost hledejte potom buď v Blšanech (cca 5 km), nebo v Podbořanech ( cca 8 km). Třída energetické náročnosti budovy G. ( Uvádíme ji z důvodu, že ještě není vypracován PENB).

Parametry domu

Cena
4 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 6. 2024
Adresa
Blšany
ID
N00165
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
110 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
3183 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Ziprosprav

Blatenská 3202/63a, Chomutov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Zákaznická linka

Zákaznická linka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Blšanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu