Prodej bytu 4+1, Měnín, 96 m2

Měnín

5 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 211 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Měníně

Informace k bytu

Prodej bytu 4+1 v obci Měnín
Hledáte ideální bydlení v klidné lokalitě s výbornou dostupností do Brna? Máme pro vás skvělou nabídku! Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+1 o celkové ploše 96 m² v obci Měnín.

Popis bytu
Byt se nachází ve 4. patře bez výtahu a je ideální pro rodiny, které hledají klidné a pohodlné bydlení. K bytu náleží také sklepní kóje, která poskytuje dostatek úložného prostoru.

Výborná dostupnost
Obec Měnín se nachází v těsné blízkosti Brna, což zajišťuje skvělou dostupnost do města. Díky pravidelným spojům veřejné dopravy se snadno a rychle dostanete do centra Brna, kde najdete všechny potřebné služby a zázemí.

Skvělá lokalita
Měnín je klidná obec s veškerou občanskou vybaveností. V okolí najdete školy, školky, obchody, restaurace a další služby, které vám usnadní každodenní život. Navíc je zde krásná příroda, která nabízí mnoho možností pro volnočasové aktivity a relaxaci.

Technické parametry
Dispozice: 4+1
Celková plocha: 96 m²
Podlaží: 4. patro
Bez výtahu
Sklepní kóje


Pokud máte zájem o prohlídku bytu nebo potřebujete více informací, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme veškeré potřebné informace a domluvíme si s vámi termín prohlídky.



Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a přijďte se podívat na svůj nový domov v obci Měnín! Ev. číslo: 31243.

Parametry bytu

Cena
5 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 6. 2024
Adresa
Měnín
ID
31243
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
96 m2
Patro
4. z 5
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
96 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
162 kWh/m2 za rok
Balkon
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Boris Vondruška

Boris Vondruška

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Měníně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu