Prodej zahrady, Hlubočky, 577 m2

Hlubočky

1 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 817 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hlubočkách

Informace k pozemku

Nabízíme na prodej pozemek s připravovanou výměrou cca 577 m2 v krásné, lesy obklopené lokalitě Hlubočky - Suchý Žleb s možností výstavby chaty, dle platného územního plánu pro obec Hlubočky. V současné době je pozemek využíván jako zahrada, je slunný a je obklopen okolními rekreačními chatami. Pozemek je z horní a boční strany ohraničen živým plotem. Tento pozemek s připravovanou výměrou cca 577 m2 vznikne dělením na základě geometrického plánu s vytýčením hranic pozemku v terénu geodetem. Na pozemku se nachází několik vzrostlých ovocných stromů a okrasných dřevin a keřů. Budoucí vlastník si na své náklady již vybuduje příjezd a také oplocení s budoucím vlastníkem vedlejšího pozemku, viz zákres navrženého vjezdu na pozemek a je třeba počítat s mírně svažitým terénem. Příjezd k pozemku je zajištěn po obecní zpevněné komunikaci. V osadě Suchý Žleb je umístěn tzv. kulaťák a jedná se o koupaliště a tenisový kurt vše určené pro osadníky a budoucí vlastník tohoto pozemku kupuje i spolupodíl k tomuto pozemku s koupalištěm a tenisovým kurtem, a další spolupodíly k některým pozemkům sloužícím jako přístupové cesty. Nedaleko tohoto pozemku se nachází vlaková zastávka, autobusová zastávka, restaurace, prodejna potravin, resort Hlubočky, resort Hrubá Voda, cyklostezky, zimní kluziště, a nabízí se zde výlety za turistikou či houbaření.

Upozorňujeme, že zákres pozemku v terénu je pouze orientační a nejedná se o přesné hranice. Pro další informace a možnost prohlídky, kontaktujte makléřku nabídky.

Parametry pozemku

Cena
1 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 5. 2024
Adresa
Hlubočky
ID
160-NP02513
Plocha nemovitosti
577 m2
Komunikace
Zpevněná
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX MONARCHA

RE/MAX MONARCHA

Masarykova třída 105/29, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petra Kladivová

Petra Kladivová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Hlubočkách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu