Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Okrouhlice - Babice, 1723 m2

Okrouhlice, Babice

750 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 4 Kč /za měsíc

(Včetně provize a právních služeb)

Prémioví partneři v Okrouhlici

Informace k pozemku

Exkluzivně Vám nabízím k prodeji stavební pozemek určený ke komerčnímu využití v lokalitě Babice u Okrouhlice, ideální pro stavbu výrobní haly či skladu materiálů.

Předmětem prodeje je část pozemku o výměře 1.723 m2 vedeném územním plánu obce jako Plocha smíšená a výrobní. Pozemek je přístupný z obslužné silnice napojené na silnici II. třídy označením 150, spojující Havlíčkův Brod a Světlou nad Sázavou. V současné době pozemek zemědělsky obdělává lokální zemědělská společnost AGRO Posázaví, a.s. Dle územního plánu je na části v ÚP přiveden regionální vodovod a dálkový komunikační kabel.

Elektřina je k napojení z protilehlých pozemků na základě smlouvy o připojení s ČEZ Distribuce, a.s., plyn a kanalizace v této části obce není.

Část pozemku v ÚP má přibližnou šířku 20 m a délku 87 m.

Výřez z územního plánu včetně textové části k nahlédnutí ve fotodokumentaci.

Konkrétně se jedná o pozemek parc. č. 773/17 v katastrálním území Babice u Okrouhlice. Celková výměra pozemku je 5.922 m2 a je možné jednat i o nákupu části, která není v ÚP jako výrobní, tato zemědělská část má výměru přibližně 4.200 m2.

Ihned volné, neváhejte nás kontaktovat pro více informací!

Parametry pozemku

Cena
750 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
24. 5. 2024
Adresa
Okrouhlice, Babice
ID
4906
Plocha nemovitosti
1723 m2
Elektřina
230V, 400V

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality Vysočina s.r.o.

Reality Vysočina s.r.o.

Beckovského 2045, Havlíčkův Brod

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Adam Chlubný

Adam Chlubný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Okrouhlici?


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu