Prodej pozemku pro bydlení, Třebenice, 5800 m2

Třebenice

6 954 200 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 142 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Třebenicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji unikátní, velký a rovinatý stavební pozemek v Třebenicích-Kololeči v CHKO České středohoří. Pozemek je zatravněný a nachází se na něm desítky vzrostlých ovocných stromů.

Okolí pozemku je obklopeno pozoruhodnými vrchy, pozůstatky dávných sopečných aktivit a nabízí krásný výhled na zříceninu hradu Koštálov. Díky příznivému mikroklimatu a kvalitní půdě se zde dařilo zemědělství, vinařství a ovocnářství, zejména místní angrešt, česnek a meruňky byly proslulé. Na své si přijdou i milovníci cyklistiky a turistiky.

V blízkých Třebenicích je zdravotnické středisko, zubař, obvodní lékař, pediatr, lékárna, pošta, MŠ, ZŠ, školní jídelna, knihovna, obchody (potraviny, železářství, drogerie, papírnictví, 5 restaurací a 5 penzionů, čokolaterie a vinotéka). V oblasti sportu je možno využít sportovní halu, tenisové kurty a fotbalové hřiště. Dostupnost obce - autobusové i vlakové spojení. Autem D8 6min., Lovosice 9min., Litoměřice 20min., Praha-Letňany 40min.

Celková výměra prodávaného pozemku je 5 800m2 a celá plocha je územním plánem definována jako stavební, se způsobem využití "plochy smíšené obytné venkovské". Označení lokality v územním plánu je P23, Pod Kololečí II a pozemek nabízí potenciál k výstavbě až 5 rodinných domů.

Minimální velikost nově vymezeného pozemku pro stavbu RD je 1000 m2, koeficient zeleně 70% a zastavění 30% a zároveň je určena max. zastavěnost včetně doplňkových staveb a zpevněných ploch na 300 m2.
Max. počet nadzemních podlaží u novostaveb a nástaveb: 1 + podkroví.

Vodovod: Pozemky lze napojit na stávající vodovodní řád v lokalitě. Vodovod je veden v komunikaci při východní a severní hranici pozemku. Připojení k vodovodu je podmínkou pro využití plochy.

Kanalizace: Splaškové vody budou odvedeny do nově v budoucnu vybudované tlakové kanalizace v lokalitě. Před vybudováním veřejné kanalizace mohou být dočasně realizovány domovní čistírny odpadních vod. V případě koordinované výstavby více RD musí být realizována jedna ČOV pro celou skupinu RD.

Elektrická energie: Pozemky lze napojit na elektrický rozvod v lokalitě. Připojení k elektrické síti není podmínkou využití plochy. Podzemní vedení NN je vedeno v komunikaci při východní hranici pozemku.

Plyn: Pozemky lze napojit na nově v budoucnu vybudovaný STL plynovodní řad v lokalitě. Připojení k plynovodní síti není podmínkou využití plochy.

Prodávaný pozemek bude přesně zaměřen a vznikne oddělením od pozemku parc. č. 303/1 v k.ú. Kololeč. LV: 1256.
Přístup k pozemku je právně zajištěn přes veřejný pozemek č. 377, ostatní komunikace ve vlastnictví Města Třebenice.

V případě zájmu o více informací nebo o sjednání prohlídky volejte nebo pište na níže uvedené kontakty.

Parametry pozemku

Cena
6 954 200 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 6. 2024
Adresa
Třebenice
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
5800 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ondřej Skalický

Ondřej Skalický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Třebenicích (okr. Litoměřice)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu