Prodej činžovního domu, Brno, Václavkova, 160 m2

Václavkova, Brno

13 480 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 64 242 Kč /za měsíc

(včetně provize RK a právního servisu)

Prémioví partneři v Brně

Informace k nemovitosti

Ideální investice s možností pronájmu
Exkluzivní nabídka: Řadový dům se zahradou a dvěma bytovými jednotkami v Brně-Židenicích, ul. Václavkova
Nabízíme k prodeji krásný a prostorný řadový dům s udržovanou zahradou, situovaný v žádané lokalitě Brno-Židenice, na ulici Václavkova. Tento dům nabízí dostatek prostoru a komfortu pro rodinné bydlení, a díky dvěma samostatným bytovým jednotkám je také ideální pro investici s možností pronájmu.

V přízemí se nachází bytová jednotka 2+1 s koupelnou a samostatným WC. Z tohoto patra je přímý vstup na dvorek a zahradu, kde najdete menší sklep a přístavek na zahradní vybavení. Ve druhém a třetím patře je umístěna samostatná bytová jednotka s dispozicí 5+1, která zahrnuje dvě koupelny, samostatné WC a šatnu. Čtyři pokoje jsou neprůchozí a mají samostatné vstupy, což zajišťuje maximální soukromí.

Celková podlahová plocha domu přesahuje 160 m² a plocha pozemku činí 338 m². Dům je velmi světlý a kuchyňské linky jsou vybaveny spotřebiči. Okna jsou plastová s izolačními dvojskly, což přispívá k energetické úspornosti domu. Nemovitost je napojena na veškeré inženýrské sítě, vytápění domu a ohřev vody je řešen plynovým kombinovaným kotlem. Dům prošel v minulých letech rozsáhlou rekonstrukcí a je ve velmi dobrém technickém stavu, připravený k okamžitému nastěhování.

Zahrada za domem nabízí prostor pro posezení, umístění grilu nebo bazénu a také možnost pěstování vlastního ovoce a zeleniny. Lokalita Brno-Židenice je známá svou výbornou dopravní dostupností a kompletní občanskou vybaveností, což zajišťuje pohodlné bydlení v dosahu všech potřebných služeb.

Díky dvěma samostatným bytovým jednotkám nabízí tento dům skvělou příležitost pro investory. Přízemní byt 2+1 je ideální pro pronájem mladým párům nebo jednotlivcům, zatímco prostornější jednotka 5+1 ve druhém a třetím patře je vhodná pro rodiny nebo skupinové pronájmy. Obě jednotky mají vlastní vchody a zajišťují tak potřebné soukromí.

Tento dům je ideální volbou jak pro rodinu, která hledá prostorné a komfortní bydlení v klidné části města s výbornou dostupností do centra, tak pro investora, který chce využít výhodné dispozice pro pronájem. Přijďte se podívat na tento jedinečný dům a zamilujte se do jeho kouzla. Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vás.

Parametry nemovitosti

Cena
13 480 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a právního servisu
Aktualizováno
17. 6. 2024
Adresa
Václavkova, Brno
ID
2024/04
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
160 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Martin Ondrůšek

Ing. Martin Ondrůšek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu