Prodej rodinného domu, Byšice, Hřbitovní, 125 m2

Hřbitovní, Byšice

11 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 54 806 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Byšicích

Úklidové služby

Informace k domu

Představujeme Vám rodinný dům o dispozici 4+1 o celkové ploše 186 m2. Dům se nachází ve vyhledávané lokalitě Byšic a nabízí Vám prostor pro pohodlné bydlení pro Vás i Vaši rodinu. Tento dvoupodlažní dům disponuje dvěma podlažími. V přízemí, které je vybaveno podlahovým topením, naleznete moderně zařízenou kuchyň spojenou s jídelnou, obývacím pokojem a toaletou. V 1.patře se nachází ložnice s vlastní koupelnou a šatnou, dva pokoje s balkónem a prostorná koupelna s třetí toaletou, u které Vás taktéž potěší podlahové vytápění.

Exteriér domu je stejně působivý jako jeho interiér. Na pozemku o velikosti 1054 m2 se nachází udržovaná zahrada s automatickou závlahou a výběhem pro psa o velikosti 80 m2. Dům také disponuje venkovním bazénem, který zaručuje osvěžení během horkých letních dnů, garáží pro parkování vašeho vozidla, dílnou pro vaše činnosti či uskladnění sezónních věcí, a také terasou z ušlechtilého dřeva o velikosti 40 m2 orientovanou do zahrady pro zajištění Vašeho soukromí.

Poloha domu v Byšicích zajišťuje výbornou občanskou vybavenost včetně škol, obchodů, zdravotnických zařízení a rychlý přístup do přírody. Do Mělníka se autem dostanete do 12min. Je zde i vynikající dostupnost do Prahy (Černý Most, Letňany), Neratovic či do Mladé Boleslavi. Pro Vaše volnočasové aktivity v přírodě Vám poslouží krása CHKO Kokořínsko či Máchův kraj. Tato nemovitost je ideálním řešením pro ty, kteří hledají kombinaci klidného bydlení s výhodami městské infrastruktury na dosah ruky.

Kontaktujte nás pro více informací a případný termín prohlídky, rádi Vám budeme k dispozici.

Parametry domu

Cena
11 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 6. 2024
Adresa
Hřbitovní, Byšice
ID
3861
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
125 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1054 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Matěj Bareš

Matěj Bareš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Byšicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu