Prodej rodinného domu, Úsobí, 157 m2

Úsobí

5 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 165 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Úsobí

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rozestavěný rodinný dům, který se nachází v malebné obci Úsobí. Tento dům o dispozici 4+kk představuje ideální místo pro ty, kteří hledají klidné bydlení v přírodě a zároveň chtějí mít možnost přizpůsobit interiér svým představám.
Dům je postaven z kvalitních cihel PORFIX o tloušťce 50 cm, což zajišťuje vynikající tepelně-izolační vlastnosti a dlouhou životnost stavby. Nová plastová okna přispívají k energetické účinnosti a minimalizují náklady na vytápění.
V přízemí se nachází prostorná garáž, která je koncipována s úložným prostorem, toaletou a technickou koupelnou. Nad garáží je situována velkorysá terasa, která nabízí nádherný výhled do okolí a poskytuje skvělé místo pro relaxaci a venkovní posezení.
Obývací prostor o dispozici 4+kk dále nabízí možnost vytvoření šatny nebo pracovny, což přispívá k vyšší flexibilitě využití prostoru.
Dům je kompletně připojen na obecní vodovod, kanalizaci a plyn, což usnadňuje budoucí dokončení stavby a její užívání. Velký prostor pro vlastní realizaci umožňuje novým majitelům dotvořit interiér dle vlastních představ a potřeb. Příjezd k domu je po asfaltové příjezdové cestě a nachází se v oblasti nově postavených rodinných domů, což zaručuje klidné a bezpečné prostředí pro bydlení.
Lokalita nabízí přímý kontakt s přírodou, ideální pro milovníky procházek a krásných vyhlídek. Obec Úsobí je dobře dostupná z dálnice D1 (4 km) i z měst Havlíčkův Brod (14 km), Humpolec (14 km) a Jihlava (20 km), což zajišťuje veškerou potřebnou občanskou vybavenost v dojezdové vzdálenosti.
Tento rozestavěný rodinný dům představuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení v krásném přírodním prostředí s možností dotvoření interiéru podle vlastních představ. Pro více informací nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
5 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 6. 2024
Adresa
Úsobí
ID
3901
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
157 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
876 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Petr Bareš

Petr Bareš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Úsobí?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu