Prodej vily, Rojales, Španělsko, 149 m2 (ID: 3542085)

Rojales, Španělsko

11 355 660 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k domu

Krásná vila na prodej v Ciudad Quesada. Současní majitelé se při nákupu v roce 2019 rozhodli pro mnohé z vylepšení za příplatky a nemovitost byla udržována a vybavena v mimořádně vysokém standardu.

Vila se nachází v malé a bezpečné zástavbě.

Při vjezdu na pozemek ze soukromé uzavřené silnice je off-road parkování za elektrickými vraty a bazén před vilou. V okolí terasy je dostatek místa pro lehátka, jídelní stoly, židle apod.

Samotná vila má dvě podlaží.

Ve druhém patře je také velké solárium se skvělým výhledem na solné jezero a plně vybavená kuchyň. Solárium má dostatek prostoru pro lehátka a posezení.

Se samostatným vchodem z terasy je plně vybavený suterén, která poskytuje ideální ubytování pro hosty. K dispozici jsou zde 2 ložnice, rodinná koupelna a velký otevřený salonek. V případě potřeby je zde možnost zabudování i malého kuchyňského koutu.

Obytný prostor zahrnuje obývací část s dvojitými posuvnými skleněnými dveřmi na terasu a po pravé straně je jídelní kout, otevřený do kuchyně s kuchyňským ostrůvkem. Vila je dokonalou kombinací luxusu. Vedle kuchyně je koupelna se sprchovým koutem, dále přízemní ložnice s dvojitými posuvnými skleněnými dveřmi, které se otevírají na terasu.

Schodiště, umístěné vpravo od obývacího pokoje, je pokryto mramorem a má skleněnou balustrádu.

V horní části schodiště vlevo je průchozí prádelna / sklad s plnými prosklenými dveřmi a před nimi je hlavní ložnice.

Vpravo od hlavní ložnice se nachází salonek se stropními okny, mezi stěnami, který vytváří otevřený prostor pro relaxaci. Vlevo od ložnice je plně vybavená vestavěná šatna s bohatým úložným prostorem a posuvnými zrcadlovými dveřmi od stropu k podlaze, které umožňují přístup do vlastní koupelny s dešťovou sprchou a dvěma umyvadly.

V nejvyšším patře se nachází solárium.

K dispozici je také A /C, podlahové vytápění v hlavních koupelnách, CCTC, poplašný systém, terénní parkování přes motorová vrata, vestavěná skříň s LED osvětlením, vestavěný trezor, bazén 6 m x 3 m s vodní kaskádou a bazénová světla spolu s hudebním systémem. Bazén ovládaným mobilním telefonem se 2 reproduktory, venkovní rolety a posuvné sítě Mosquito na dveřích, vnitřní rolety na oknech, high-end příslušenství s horní částí sortimentu kuchyňských spotřebičů.

Vila má ideální polohu v docházkové vzdálenosti k vybavení a je jen kousek od pobřeží.


Při prohlídce této nemovitosti Vás bude doprovázet náš česky mluvící spolupracovník, který se Vám bude věnovat po celou dobu návštěvy Španělska.
Zajistíme Vám dopravu z letišt

Parametry domu

Cena
11 355 660 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
16. 6. 2024
Adresa
Rojales, Španělsko
ID
CM9317
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
149 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
181 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

MIAREALITY

tř. Kosmonautů 981/21, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Vladimír Dostál

Vladimír Dostál

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu