Prodej rodinného domu, Kratochvilka, 130 m2 (ID: 3140902)

Kratochvilka

6 804 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 426 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Kratochvilce

Informace k domu

Exkluzivní nabídka: Majestátní pozemek s historickou stavbou v krásné Kratochvilce

Máme tu čest vám představit jedinečnou příležitost k nabytí velmi zajímavé nemovitosti. Krásný pozemek o rozloze 1248 m2, ukrytý v malebné obci Kratochvilka. Nachází se v okrese Brno-venkov, v krásném srdci Jihomoravského kraje. Otevírá se zde panoramatický výhled na jih a jihozápad, dokonalý pro ty, kteří touží po klidném a harmonickém životě pod západem slunce.

Na pozemku je historická stavba, která prochází rekonstrukcí. Součástí stavby je místnost, která se může pochlubit elegantními francouzskými dveřmi, otevírajícími do útulné zahrady s bazénem. Nemovitost dále nabízí prostornou garáž s elektrickými dálkově ovládanými vraty, ovocné stromy dotvářející idylu zahrady a úrodnou půdu, předurčenou k pěstování vlastního vína.

Tento pozemek nabízí jedinečnou příležitost pro ty, kteří sní o stavbě vlastního domova na prostorném pozemku, pouhých 15 minut jízdy od centra Brna. Tato nemovitost představuje ideální místo pro vaše plány. Obklopen přírodou a zároveň v blízkosti města, tento pozemek slibuje kombinaci klidného venkovského bydlení s výhodami městského života.

Pozemek je již napojen na elektřinu a plyn, a na hranici pozemku je připravena kanalizace a optická síť pro připojení k vysokorychlostnímu internetu.

Zajímáte se o prohlídku této nádherné nemovitosti? Jsme zde, abychom vám pomohli se všemi finančními otázkami a poskytli vám kompletní právní servis, včetně advokátní úschovy.

Těšíme se na vaši návštěvu a s přesvědčením věříme, že se vám tato nemovitost v atraktivní lokalitě zalíbí stejně jako nám.

Krásná Kratochvilka vás zve k objevení svého kouzla!

Parametry domu

Cena
6 804 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Kratochvilka
ID
00922
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
130 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1248 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Satelit
Doprava
Silnice
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Luděk Matějů

Luděk Matějů

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kratochvilce?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu