Prodej rodinného domu, Rybniště, 332 m2

Rybniště

3 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 871 Kč /za měsíc

(Včetně provize a právního servisu, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Rybništi

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení klienta si vám dovolujeme nabídnout prodej rodinného domu v malebné obci Rybniště okr. Děčín. Dům je velmi prostorný, v případě rekonstrukce je možné jej přizpůsobit na tři menší bytové jednotky. Ideální pro další investiční záměry, nebo k rodinnému bydlení. V domě proběhla částečná rekonstrukce: nové rozvody elektriky, nové toalety a odpady. Dispoziční řešení: přízemí - 1+1, 2+1 - koupelna, wc. První patro: 2+1, koupelna, wc - půdní prostory.
Oplocený pozemek o celkové výměře 736m2 slouží k posezení, grilování, nebo pěstování ovoce a zeleniny. Dům je podsklepený - ve sklepě automatický kotel na tuhá paliva, má nová okna z pohledové strany, nový bojler ...... Odpady jsou svedeny do septiku s přepadovými jímkami. K nemovitosti patří také skladovací prostory, které mohou sloužit jako kůlna. Dům je vhodný jak k trvalému bydlení, tak k rekreaci. Více informací vám rádi sdělíme při osobní prohlídce, nebo na tel +420 739 466 178.

Parametry domu

Cena
3 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právního servisu, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Rybniště
ID
04615
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
332 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
736 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Septik, Jímka
Topení
Ústřední tuhá paliva
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 138 lidí

Prodejce

Maja Kucerová

Maja Kucerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rybništi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu