Prodej rodinného domu, Hrádek, 212 m2

Hrádek

6 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 309 Kč /za měsíc

(Cena je k jednání)

Prémioví partneři v Hrádku

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Nabízíme Vám velký dům v Hrádku u Sušice s celkovou podlahovou plochou cca 190 m² na rozlehlém pozemku o výměře 1123 m². POZOR AKCE: Výhodné financování i bez hypotéky. Tento dům si můžete koupit i na splátky formou nájmu. Splátka 26.000 Kč při akontaci 500.000 Kč. Tato nemovitost nabízí různé možnosti využití, jako je provoz penzionu, pronájem bytů, podnikání nebo pro komfortní bydlení pro velkou rodinu.

Dům se nachází v centru Hrádku a v přízemí nabízí byt o dispozici 3+kk a kadeřnictví. Jednoduchou úpravou lze přízemí rozdělit na dva plnohodnotné byty 1+1 s vlastním vchodem, zahradou, koupelnou a toaletou. V podkroví se nachází prostorný byt 3+kk se šatnou.

Nedávno proběhla rozsáhlá rekonstrukce domu, která zahrnovala výměnu oken za plastová okna a modernizaci rozvodů elektřiny a vody. Dům má vlastní studnu a kanalizaci připojenou k obecní síti. Vytápění je zajištěno infra panely v přízemí a krbovými kamny na dřevo v podkroví.

Součástí nemovitosti je také rozlehlý pozemek , kde se nachází garáž, pergola a zámečnická dílna.

Hrádek je krásná obec v blízkosti Sušice, která nabízí veškeré občanské vybavení. V nedaleké Sušici pak najdete veškeré potřebné služby a vybavení.

Pokud máte zájem o více informací nebo si přejete prohlídku této nemovitosti, rádi Vám poskytneme další podrobnosti. Ev. číslo: 30539.

Parametry domu

Cena
6 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je k jednání
Aktualizováno
8. 2. 2024
Adresa
Hrádek
ID
30539
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
212 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
212 m2
Podlahová plocha
212 m2
Plocha nemovitosti
1213 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Topení
Ústřední tuhá paliva
Garáž
Sklep
Lodžie
Terasa
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 30 lidí

Prodejce

Marcel Jelínek - Manažer pobočky

Marcel Jelínek - Manažer pobočky

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hrádku (okr. Klatovy)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu