Prodej rodinného domu, Písková Lhota, 153 m2 (ID: 3274275)

Písková Lhota

9 650 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 989 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Pískové Lhotě

Úklidové služby

Informace k domu

Dovoluji si Vám nabídnout moderní novostavbu rodinného domu o dispozici 5+kk a garáží, která se nachází v klidné okrajové části města Mladá Boleslav, v obci Písková Lhota. Tato lokalita nabízí výbornou dopravní dostupnost jak do Mladé Boleslavi (5 minut jízdy) tak do Prahy (30 minut jízdy na Černý Most). Jedná se o cihlový dům dvojdům o podlahové ploše 153 m2, který bude dokončen 06/2024. Lokalita, ve které se nabízená nemovitost nachází, Vám zajistí nerušené a klidné rodinné bydlení, vzdálené 3 minuty autem od Ml. Boleslavi.

- přízemí je vstup do domu, zádveří, koupelna se sprchovým koutem a WC a oknem, chodba, pokoj s oknem a vstupem na terasu, obývací pokoj s okny a vstupem na terasu s kuchyňským koutem, spižírna. Schody s chodby do 1NP, pod schody úklidová místnost, sklad
- 1NP se přijde po schodech na chodbu a z té jsou tři pokoje s okny, místnost na pračku, koupelna s vanou a WC. Z chodby se bude dát dostat výsuvnými schody na půdu, ta bude neobyvatelná.
obklady a dlažby, WC, vana, sprchový kout, umyvadla, baterie v celém domě nejsou součástí stavby, lze si říct a navrhnout samostatně, případně dodělat. Je možnost domluvit se na těchto pracech. Budou pouze připravené odpady a teplá, studená voda ve stěnách, zakončené víčkem a roháčky, v obvyklých výškách dle norem.

WC v obou případech bude připraveno zazdívací nádržkou Geberit.
Topení je řešeno v projektu tepelným čerpadlem, podlahovým topením, nebo radiátory. Lze zaměnit po dohodě a změně za elektrokotel.
Podlahy v celém domě budou finální a připravené k položení jakékoliv podlahy, stejně tak schody.
Elektro rozvody budou dle projektu rozvedeny v el krabičkách bez přepínačů světel a zásuvek, stropní světla budou vyvedena v ideálním místě bez zakončení.

Pro více informací, mě neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
9 650 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
3. 3. 2024
Adresa
Písková Lhota
ID
1026 420230107
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
153 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
114 m2
Plocha nemovitosti
506 m2
Plocha zahrady
506 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Jímka
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Bezbarierový přístup
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo eDO reality

eDO reality

Na Pankráci 322/26, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 119 lidí

Prodejce

Marek Sádovský

Marek Sádovský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pískové Lhotě (okr. Mladá Boleslav)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu