Prodej rodinného domu, Rožnov pod Radhoštěm, Sladské, 180 m2 (ID: 3285241)

Sladské, Rožnov pod Radhoštěm

6 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 883 Kč /za měsíc

(Cena k jednání)

Prémioví partneři v Rožnově pod Radhoštěm

Informace k domu

Nabízíme na prodej rodinný dům k realizaci vlastního bydlení a přilehlé pozemky s možností další výstavby jednoho i více rodinných domů. Stavba má přidělené číslo popisné a v katastru nemovitostí je evidována jako rodinný dům. Lze tak bez potíží realizovat jeho kompletní rekonstrukci, příp. výstavbu nového domu i pro trvalé bydlení. Nemovitosti se nacházejí v Rožnově pod Radhoštěm, v oblasti zvané Horní Paseky – Sladské. Jedná se o jedinečnou turistickou lokalitu s dobrou dostupností do centra města, které disponuje veškerou infrastrukturou a bohatým kulturním životem. Nemovitosti jsou zasazeny do klidové příměstské zóny v romantickém prostředí blízkých beskydských lesů a hor, vyznačující se čistým životním prostředím a jsou lemovány bezpečně zařezaným korytem Sladského potoka.
Dům i přilehlé pozemky jsou velmi dobře dostupné po přilehlé obecní asfaltové, celoročně udržované komunikaci a jsou dobře zasíťované. Je na nich funkční elektrická přípojka 230/400V se dvěma odběrnými místy, dvě nově vybudované kanalizační přípojky a v realizaci je nová vodovodní přípojka, která bude napojena na obcí nově vybudovaný hlavní vodovodní řád. Pozemky s RD tvoří jeden funkční celek a jsou svým rozsahem a bezkonkurenčním umístěním předurčeny k další zástavbě, případně k rozšíření rekreačních aktivit. Tvoří je stavební pozemek s domem o výměře 929m2. Stavební pozemek o výměře 672m2. Pozemek s případnou možností výstavby o výměře 1.130m2 a pozemek o výměře 1.116m2, který může mít rekreační využití.
Rodinný dům je zajímavý svou architekturou a konstrukcí, která připomíná alpský styl. 1.NP je z cihlového zdiva, 2.NP je roubené. Střecha je sedlová s mírným sklonem. V přízemí jsou dva samostatné vstupy, čtyři místnosti a zachovalé modřínové schodiště. V patře je hala s půdním otvorem, čtyři obytné místnosti, koupelna, dvě spíže, WC a prostorný balkón s výhledem směrem na Rožnov. Svým stavem je dům určen ke kompletní rekonstrukci, příp. nahrazením novou stavbou. Součástí objektu jsou technické místnosti sice určené ke kompletní sanaci, ovšem výhodou je jejich zanesení v katastru.
Nabízený RD s pozemky je místní komunikací oddělen od dalšího, ale samostatně prodávaného pozemku s možností výstavby o výměře 2955m2. Bližší informace naleznete v samostatné inzerci.

Parametry domu

Cena
6 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena k jednání
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Sladské, Rožnov pod Radhoštěm
ID
6413
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
180 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
104 m2
Plocha nemovitosti
3847 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality Kocourek

Reality Kocourek

Palackého 2205, Rožnov pod Radhoštěm

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Tomáš Kocourek

Tomáš Kocourek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rožnově pod Radhoštěm?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu