Prodej bytu 3+1, Lipová-lázně, 72 m2 (ID: 3309010)

Lipová-lázně

3 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 156 Kč /za měsíc

(+ odměna RK)

Prémioví partneři v Lipové-lázních

Informace k bytu

V exkluzívním zastoupení majitele si dovolujeme nabídnout kompletně zrekonstruovaný apartmán o dispozici 3+1 a výměře 71m2, který se nachází v srdci malebné obce Lipová -lázně. Apartmán je vhodný pro vlastní luxusní rekreaci nebo také jako stabilní investiční příležitost v Jeseníkách. Apartmán je nadstandardně vybaven, veškeré vybavení je zcela nové a ve špičkové kvalitě. Jednotka disponuje předsíní, ze které se vchází do nově vybavené kuchyně s elektrickou troubou, indukční varnou deskou, myčkou na nádobí mikrovlnnou troubou, digestoří a lednicí s mrazákem. Z kuchyně se vstupuje do obývacího pokoje. Dále apartmán disponuje útulným dětským pokojem a krásnou prostornou ložnicí s novou luxusní postelí Grand v ceně 300.000,-Kč. Kompletně a z nadstandardních materiálů byla zrekonstruována i velká koupelna se sprchovým koutem a toaletou. 
Lipová-lázně je malebná horská obec ležící na rozhraní pohoří Hrubého Jeseníku a Rychlebských hor v krajině plné přírodního bohatství, zeleně a ticha, v krajině pramenů léčivé vody a čistého vzduchu. Nejbližší okolí nabízí zachovalou přírodu, jižní část obce je součástí Chráněné krajinné oblasti Jeseníky. 
Apartmán je možné financovat hypotečním úvěrem, který Vám pomůžeme vyřídit.
V případě zájmu kontaktujte makléře.

Parametry bytu

Cena
3 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ odměna RK
Aktualizováno
15. 3. 2024
Adresa
Lipová-lázně
ID
9101
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
72 m2
Patro
1. z 3
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
72 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Jaromír Žák

Jaromír Žák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Lipové-lázních?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu