Prodej rodinného domu, Rovensko pod Troskami, 252 m2 (ID: 3324605)

Rovensko pod Troskami

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Včetně provize RK a právního servisu.)

Prémioví partneři v Rovensku pod Troskami

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majiteli rozestavěného rodinného domu v srdci Českého ráje, který kombinuje eleganci, luxus a harmonii s přírodou. S celkovou užitnou plochou 252 m², rozložením 5+kk a dvěma koupelnami, tento domov slibuje nadstandardní bydlení určené pro ty, kteří hledají víc než jen domov. Každý detail byl pečlivě promyšlen a plánován s ohledem na maximální komfort a využití nejvyšší kvality materiálů. Elegantní dřevěné prvky a vetknuté schodiště společně s portálovými dveřmi otevírajícími pohled do rozlehlé zahrady bude podtrhovat jedinečný charakter tohoto místa.

Pro ještě větší flexibilitu a možnost přizpůsobení nabízíme možnost transformace domu na dva samostatné, luxusní apartmány s privátním zeleným zázemím. Zvláštní pozornost si zaslouží součást prodeje – krásná zahrada s nově postaveným přístřeškem pro relaxaci, dřevěnou garáží a plány na samostatnou garáž s podkrovím. Vaše soukromí ochrání vzrostlé stromy, které vytvářejí příjemný stín a chladivé prostředí.

Tento domov se pyšní výjimečnou polohou blízko Rovenska pod Troskami, s dokonalou dostupností do Prahy a Liberce, přičemž si zachovává klid a idylickou atmosféru lokality na prahu Českého ráje.

Pro Vaši lepší představu o tom, jak může Váš budoucí domov vypadat, jsme připravili vizualizace interiéru a exteriéru, které Vám umožní nahlédnout do světa elegance a pohodlí, jež tento dům může nabízet. Kompletní projektová dokumentace a stavební povolení jsou samozřejmě součástí prodeje, což zaručuje hladký průběh realizace vašeho nového domova.

Pokud toužíte po bydlení, které je synonymem pro luxus, komfort a soukromí, neváhejte se na nás obrátit a domluvit si prohlídku.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize RK a právního servisu.
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Rovensko pod Troskami
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
252 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
1445 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Jiné
Doprava
Silnice

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality Mikeš s.r.o.

Reality Mikeš s.r.o.

Proseč pod Ještědem 79, Proseč pod Ještědem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 41 lidí

Prodejce

Stanislav Mikeš

Stanislav Mikeš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rovensku pod Troskami?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu