Prodej rodinného domu, Kostelec nad Černými lesy - Kostelec nad Černými Lesy, Lázeňská, 205 m2 (ID: 3326473)

Lázeňská, Kostelec nad Černými lesy

Rezervováno
8 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 844 Kč /za měsíc

(Cena je včetně právních služeb, převodu nemovitosti, pojištění domácnosti na 1 rok zdarma)

Prémioví partneři v Kostelci nad Černými lesy

Úklidové služby

Informace k domu

Máme pro vás nabídku Rodinného domu (205 m2) nabízející nejen krásné bydlení, ale i nízké náklady na provoz.
Dům v posledních letech procházel postupnou rekonstrukcí, např. byla udělána nová střecha, zateplení skoro celého domu, dřevěné stropy/podlahy, kompletně rozvody sítí, okna/dveře. Bylo nově instalováno tiché tepelné čerpadlo, které v kombinaci s termickými solárními panely a krbovými kamny s výměníkem zajišťují topení celého domu a ohřev teplé vody, zásadně šetří náklady na energie. Nesmíme také zapomenout na novou kuchyň, koupelnu a WC v přízemí.

Na domě jsou některé menší úpravy, o kterých rozhodne nový majitel dle svého vkusu, jako je dokončení WC a koupelny v 1. patře, barva domu a případné zateplení 15 m2 u terasy domu, pokud se nerozhodne pro variantu zimní zahrady, kterou zamýšleli aktuální vlastníci. To jsou však náklady v řádek několika desítek tisíců. Zdi RD v úrovni sklepa a vinotéky není třeba zateplovat. To už obstará síla kamenných zdí.
Lokalita nabízí prostředí klidu maloměsta s plnou občanskou vybaveností, blízkostí přírody, a přitom chcete být za chvilku v Praze? Zastavte se a prohlédněte si informace o rodinném domě (RD) v Kostelci nad Černými lesy, který pro vás máme k dispozici v naší nabídce = Rodinný dům 5+1 se sklepy a terasou (celkem 205 m2) a pozemky (3931 m2)
Dům je na první pohled z ulice menší, ale nenechte se zmást. Je to jen zdání. RD s celkovou užitnou plochou (205 m2), která umožňuje využití coby dvougeneračního RD disponuje:
- Přízemí: kuchyň, obývací pokoj, ložnice, koupelna, WC (obložení, vana/sprchový kout) a chodby s technickým koutem, menší terasa s výhledem na zámek a zahradu a větší terasa s altánem před rekonstrukcí vhodná k pořádání akcí a grilování.
- Podkroví: 1x pokoj s šatnou, 2x pokoj, hala s možností udělat kuchyň, WC a koupelna.
- Sklepy: 1x vinný sklípek, 1x dílna, 1x technický prostor. Vše samostatný vchod ze zahrady.

Hlavním prvkem RD je všudypřítomné dřevo, které prostory zútulňuje a opticky ohřívá.
Velká svažitá zahrada/pozemky s potůčkem sousedí se zámeckými pozemky v podzámčí a nabízí soukromí k relaxaci, ale i vybízí k realizaci svých představ o zahradách. Už v tuto chvíli nabízí mnoho rostlin od tradičních ovocných stromů a keřů až po ty netradiční jako nashi, kiwi a fíky. Spodní část zahrady tvoří potůček, habrový les, rododendrony a bambusy. Stále však nabízí neomezené množství reálných úprav pozemků.

Lokalita nabízí vysokou úroveň infrastruktury/občanskou vybavenost, kterou najdete přímo v Kostelci nad Černými lesy, pod jehož náměstím se RD nachází, i dobrou dostupnost do Prahy a Kutné Hory (pravidelné linky PID včetně noční + meziměstské/lokální BUS). Kromě obchodů, škol, školek, lékařů, volnočasových aktivit pro vás i vaše děti nesmíme zapomenout na zámek a známý pivovar.

Pro další informace a dojednání osobní prohlídky mě kontaktujte na 725 600 873

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně právních služeb, převodu nemovitosti, pojištění domácnosti na 1 rok zdarma
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Lázeňská, Kostelec nad Černými lesy
ID
8247
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
205 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
120 m2
Plocha nemovitosti
3931 m2
Plocha zahrady
192 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace, Septik
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Satelit
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Radim Fichtner

Radim Fichtner

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kostelci nad Černými lesy?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu