Prodej bytu 3+1, Bělá pod Bezdězem, Purkyňova, 100 m2 (ID: 3335704)

Purkyňova, Bělá pod Bezdězem

3 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 633 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Bělé pod Bezdězem

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme Vám k prodeji prostorný byt o velikosti 3 + 1 v osobním vlastnictví, nacházející se na adrese ulice Purkyňova, v obci Bělá pod Bezdězem. který se nachází v 1. patře zděného domu bez výtahu. Bytová jednotka je ihned k dispozici, její podlahová plocha je cca 100 m2. Vytápění je řešeno kotlem na tuhá paliva, který bohužel již nesplňuje normu č. 3, ohřev vody zajišťuje bojler, ideální řešení vytápění je ve zhotovení plynového kotle. V bytě jsou dřevěné parkety a lino, okna plastová. Celou nemovitost si můžete projít ve virtuální prohlídce, která je součástí propagace.
Příslušenstvím jsou 2 prostorné sklepy a lodžie. Součástí prodeje je i garáž o velikosti 19 m2, která je přímo u domu.
Město Bělá pod Bezdězem leží 11 km severozápadně od Mladé Boleslavi a 49 kilometrů severovýchodně od Prahy. Žije zde přibližně 4 800 obyvatel. Je zde velmi dobrá občanská vybavenost, škola, školky, lékaři, lékárna , knihovna, koupaliště.
Byt lze financovat hypotéčním úvěrem, který Vám může pomoci zajistit naše společnost eDO finance. V současné chvíli je byt prázdný. Pro více informací volejte makléře.

Parametry bytu

Cena
3 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Purkyňova, Bělá pod Bezdězem
ID
420230296
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
88 m2
Patro
1. z 2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
100 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo eDO reality

eDO reality

Na Pankráci 322/26, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 33 lidí

Prodejce

Alena Malá

Alena Malá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Bělé pod Bezdězem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu