Prodej pozemku pro bydlení, Řevnice, Na Jamech, 886 m2 (ID: 3338797)

Na Jamech, Řevnice

7 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 695 Kč /za měsíc

(kompletní cena včetně právního servisu + projektová dokumentace + vydané stavební povolení)

Prémioví partneři v Řevnicích

Úklidové služby

Informace k pozemku

Představujeme na prodej stavební pozemek s výměrou 886 m2, který se nachází v klidné části obce Řevnice, ul. Na Jamech. Aktuálně je vydáno stavební povolení, které povoluje odstranění původní stavby pro rodinnou rekreaci s ev. č. 79 a schvaluje stavební záměr stavbu rodinného domu, kdy její vizualizaci můžete vidět v přiložené fotodokumentaci. Objekt bude možné napojit na stávající dopravní a technickou infrastrukturu : místní komunikace, obecní vodovod, el. energie, splašková kanalizace.

Dle schváleného stavebního záměru je navržen dvoupodlažní nepodsklepený rodinný dům s půdorysem obdélníkového tvaru (rozměry : 9,6 x 24,2 m) s plochou střechou o zastavěné ploše 217 m2. Přízemí (1.NP) rodinného domu tvoří garáž pro automobil a prostory skladů pro nářadí, zahradní nábytek, atd. Celé 2.NP tvoří jedna bytová jednotka s užitnou plochou 178 m2 včetně terasy. Zdrojem tepla je navrženo tepelné čerpadlo vzduch / voda, kdy vnější jednotka bude umístěná na střeše objektu a vnitřní prádelně ve 2.NP. Na střeše objektu je plánováno i umístění FV panely o celkové ploše 40 m2, což významně sníží celkové náklady na elektřinu a šetří váš rodinný rozpočet.

Řevnice jsou velmi oblíbeným místem pro aktivní odpočinek, zábavu i kulturu a nabízejí veškerou občanskou vybavenost, školy, školky , fungující služby, zdravotnická péče, obchody apod. V okolí krásná příroda, Brdské lesy, řeka Berounka, cyklostezky, tenisové kurty. Výborné a rychlé spojení do Prahy vlakem nebo autem.

V případě, že Vás nabídka zaujala a rádi byste se dozvěděli více informací, neváhejte kontaktovat místní realitní makléřku paní BEM. Ivanu Gašpar (Žďánskou).
Na viděnou při osobní prohlídce.

Parametry pozemku

Cena
7 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
kompletní cena včetně právního servisu + projektová dokumentace + vydané stavební povolení
Aktualizováno
13. 4. 2024
Adresa
Na Jamech, Řevnice
ID
9309
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
886 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

BEM. Ivana Gašpar (Žďánská)

BEM. Ivana Gašpar (Žďánská)

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Řevnicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu