Prodej rodinného domu, Horní Beřkovice, U Vodárny, 102 m2 (ID: 3352511)

U Vodárny, Horní Beřkovice

9 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 227 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Horních Beřkovicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízíme prodej nového domu v Horních Beřkovicích, nedaleko Mělníka. Vzdálenost do Prahy je cca 32 km, cesta autem do Prahy trvá kolem 25 min. Dům je ve velmi klidné poloze u obecní vodárny, přímo vedle pozemku nejsou ani další sousedé.
Jedná se o přízemní dům se třemi pokoji, kuchyní, šatnou a sklady, o celkové ploše 132m2 na celkovém pozemku 815m2, PENB domu je B.
Hlavními dveřmi je vstup do předsíně, ze které je napravo vchod do místnosti, kde je elektrický kotel, pračka se sušičkou, bojler a WC. Z předsíně se jde dále do obývacího pokoje o ploše 33m2, s kuchyňským koutem. V obývacím pokoji je vystavěný krb na dřevo, u zdi stojí posuvný dřevěný žebřík, který vede nahoru do galerie. Z obýváku je skleněnými dveřmi vstup na menší východní a na velkou jižní terasu. Z jižní terasy vedou i boční dveře do skladu, ze kterého se dá vystoupit na půdu pod střechu.
K obýváku přináleží zcela vybavená kuchyně o velikosti 11m2, ze které je i vstup do spíže.
Chodbou z hlavního pokoje je vstup do koupelny o velikosti 8m2, se dvěma umyvadly, vanou a WC. Sousední dveře v chodbě pak vedou do dětského pokoje o velikosti 14, 7m2 a na konci chodby je vchod do ložnice o ploše 13,5 m2, se šatnou 4,5m2.
Celý dům je velmi kvalitně vystavěný. Jedná se o dřevěnou stavbu na betonovém základu se šikmou střechou a s půdou. Okna jsou plastová a mají trojitá skla.
Topení je elektrické podlahové, ale je možné i vytápění dřevem v krbu v obývacím pokoji. Cena za celkovou spotřebu elektřiny a vody je u majitelů cca 36.000 ročně.
V zahradě je dětské hřiště, houpačka a klouzačka, pro dospěle ohniště, a u plotu jsou dva kompostéry věnované od obce.
K domu ještě patří krytý přístřešek na auta a samostatně postavený dřevěný sklad.
Horní Beřkovice je velmi interesantní obec. Je zde zámek a rybník, ale i lékárna, zdravotní ordinace, základní škola, mateřská školka, tři obchody s potravinami, pošta Horní Beřkovice, obecní knihovna, sportovní hřiště s hospůdkou. Vzdálenost k Mělníku je cca 15 km.
Přesné PENB ještě dodáme.

Parametry domu

Cena
9 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
U Vodárny, Horní Beřkovice
ID
143-NP06547
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
102 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
132 m2
Plocha nemovitosti
814 m2
Plocha zahrady
680 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Podlahové
Doprava
Vlak, Autobus
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 182 lidí

Prodejce

Ing. arch. Alena Vacková

Ing. arch. Alena Vacková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Horních Beřkovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu