Prodej rodinného domu, Velká Hleďsebe - Klimentov, 180 m2

Velká Hleďsebe, Klimentov

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)

Prémioví partneři v Velké Hleďsebi

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme zprostředkování prodeje krásného rodinného domu, který se nachází v luxusním rodinném dvojdomku (oba domy mají samostatné číslo popisné). Nemovitost stojí na vlastním pozemku ve Velké Hleďsebi, k.ú. Klimentov (severní okraj zastavěné části obce Velká Hleďsebe). Obec je je v bezprostřední blízkosti krásného města - Mariánské Lázně (cca 2 km). Nemovitost se nachází v příjemné lokalitě se spoustou zeleně. Jedná se o atraktivní novostavbu 5+kk s prostornou terasou. Velikou předností jsou také balkóny u dvou horních pokojů, které nabízejí příjemné výhledy do okolí se spoustou zeleně. Nemovitost má dvě podlaží, podlahová plocha činí 180 m2. V 1.NP je velký pokoj (se vstupem na prostornou terasu a zahradu) + kuchyňský kout + komora, dále pak menší pokoj (s východem před dům) s vlastní koupelnou a WC , technická místnost a další samostatná toaleta. V II.NP se nachází tři samostatné, neprůchozí pokoje. Jsou velmi světlé a slunné, součástí jednoho pokoje je koupelna s toaletou a menší místnost, mezi pokojem a koupelnou je menší místnost, lze také využít, např. jako šatna. Další koupelna je také v tomto patře, umístěná samostatně. Vytápění domu zajišťuje tepelné čerpadlo (vzduch - voda). Celý dům působí velmi vzdušně a komfortně. Stojí na pozemku o výměře 491 m2.
Velká Hleďsebe má dobré dopravní spojení s okolím (Planá, Cheb, Rozvadov, Broumov, Vojtanov. V Mariánských Lázních je rychlíková stanice Českých (Praha - Plzeň - Cheb, Karlovy Vary), v samotné obci je autobusová zastávka dálkových spojů (5 min procházkovou chůzí od domu). S městem Mariánské Lázně je obec spojena trolejbusovou linkou, zastávka trolejbusu je cca 350 metrů od domu.
V obci je škola, školka, lékař, obchodní centrum, pošta, kulturní dům, apod. V okolí obce je spousta zajímavých turistických míst a také cyklostezek. V lesích jsou léčivé prameny, lze k nim také dojít pěšky a vychutnat si pěknou procházku na čerstvém vzduchu. Pro milovníky sportu je možnost využití např. jednoho z nejstarších golfových hřišť v Evropě (3 km od Mariánských Lázní) a nebo v Lázních Kynžvart (obce s nejčistějším ovzduším v ČR). Pokud hledáte nadstandartní bydlení v malebné obci vhodné pro větší rodinu, a přesto v blízkosti většího města, můžeme Vám tuto nemovitost doporučit.

Obec Velká Hleďsebe se nachází v západočeském lázeňském trojúhelníku , v okresu Cheb.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
30. 3. 2024
Adresa
Velká Hleďsebe, Klimentov
ID
01127
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Plocha nemovitosti
491 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Balkon
Terasa
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Bohuslava Mayová

Bohuslava Mayová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Velké Hleďsebi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu